- 8 Aralık 2024
- 137
- 57
- 13
- Konu Sahibi teacherlife
merhaba kızlar, özel hastanede gebelikte istenen kan tahlilleri ne kadar tutar? güncel fiyat hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sadece 1 değere baktırdım ben Beta hcg ona bile 800 lira verdim. 1 değere 800-1000 arasına bakıyorlar. Öyle hesaplayabiliriz. Ama eğer özelde kontrole gitmeyi düşünüyorsanız doğum paketi satın alın öyle çok daha uygun olur en azından ne ödeyeceğinizi de bilirsinizmerhaba kızlar, özel hastanede gebelikte istenen kan tahlilleri ne kadar tutar? güncel fiyat hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
bende beta baktırdım 575 tl verdim, cuma günü kontrole gittim 1400 tl muayene ücreti verdim ama herhangi bir tahlil yapılmadı, haftaya tekrar gidicem ve tahlil yapılacak, doğum paketinin içinde muayene geçerli sanırım sadece tahliller için ayrı ödeniyor tam bilgim yok da buraya sormak istedim bilen vardır diyeYani sadece 1 değere baktırdım ben Beta hcg ona bile 800 lira verdim. 1 değere 800-1000 arasına bakıyorlar. Öyle hesaplayabiliriz. Ama eğer özelde kontrole gitmeyi düşünüyorsanız doğum paketi satın alın öyle çok daha uygun olur en azından ne ödeyeceğinizi de bilirsiniz
Kesinlikle katılıyorum. Bende bu şekilde ilerlemekten yanayım. İlk çocuğumu 18 yıl önce doğurdum. 6,5 aylıkken başlayan sancılarımda devamlı gittiğim özel hastane beni alamayacağını söyledi. Zeynep Kamile sevk edildim. Bir hafta hastanede yattıktan sonra uygulanan tedavi sayesinde doğum engellendi. Ve ben olağan sürecinde yine doğum için kendi isteğimle Zeynep Kamile gittim. Bu sebeple hem devlet hastanesi hem tercih ediyorsanız özel hastane de eş zamanlı takipte olun.Aynı testleri vakti geldiğinde sağlık ocakları yapıyor kızlar niye boşuna ödeme yapasınız ki? Özele de gitseniz eş zamanlı bir devlet hastanesinde de takibiniz olmasını tavsiye ederim herhangi bir durumda ek planınız olması adına.
17 bin nedir ya gerçekten şaka gibiMerhaba, ben 4+3 haftalik çok yeni gebeyim. İstanbul küçükyalıda özel bir hastaneye gittim. Muayene icin 1300 tl ödedik. Kan tahlilleri için 17 bin istediler. Gayet standart idrar ve kan tahlilleriydi. Bu sebeple yaptırmadım. Devlet hastanesine randevu aldım. Orada rica edeceğim.
benimde planım bu aslında şu an daha 6 haftalığım hastane-doktor araştırıyorumAynı testleri vakti geldiğinde sağlık ocakları yapıyor kızlar niye boşuna ödeme yapasınız ki? Özele de gitseniz eş zamanlı bir devlet hastanesinde de takibiniz olmasını tavsiye ederim herhangi bir durumda ek planınız olması adına.
İstanbulda mısınızbenimde planım bu aslında şu an daha 6 haftalığım hastane-doktor araştırıyorum![]()
Bana yakın olan hastaneler pek güzel ilgilenmiyordu ama kan tahlillerimi ikiliyi detaylıyı falan perinatolojiye yaptırabilmiştim normal takiplerim ve doğumda özeldeki doktorumda olmuştu. İkinci bir seçenek olması güvende hissettiriyor her türlüKesinlikle katılıyorum. Bende bu şekilde ilerlemekten yanayım. İlk çocuğumu 18 yıl önce doğurdum. 6,5 aylıkken başlayan sancılarımda devamlı gittiğim özel hastane beni alamayacağını söyledi. Zeynep Kamile sevk edildim. Bir hafta hastanede yattıktan sonra uygulanan tedavi sayesinde doğum engellendi. Ve ben olağan sürecinde yine doğum için kendi isteğimle Zeynep Kamile gittim. Bu sebeple hem devlet hastanesi hem tercih ediyorsanız özel hastane de eş zamanlı takipte olun.
hayır eskişehirdeyimİstanbulda mısınız