Merhaba arkadaşlar 7 haftalık gebeyim. Doktorum bazı kan tahlilleri istedi özel hastanede neredeyse doğum fiyatına yakın bir rakam istediler. Bu tahliller sağlık ocağında olmuyormuş devlet hastanesinde kadın doğuma gitsem orada yapılır mı bilgisi olan var mı teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık gebeyim. Doktorum bazı kan tahlilleri istedi özel hastanede neredeyse doğum fiyatına yakın bir rakam istediler. Bu tahliller sağlık ocağında olmuyormuş devlet hastanesinde kadın doğuma gitsem orada yapılır mı bilgisi olan var mı teşekkür ederim
Neymiş ki istenen kan tahlili
Devlette kadın Doğuma gidin yeterli olur bence
Bende ilk başlarda şehir hastanesine gidiyordum
Gebeliğin en başında kan tahlili istemişlerdi
Yapılır. Kadın doğuma gidip bu degerlerime baktırmak istiyorum diyin yardımcı olurlar. Ayrıca 2 li tarama gibi devlet hastanesinde olan şeyleri de devlette yaptırıp özelde doktorunuza gösterebilirsiniz. Daha uygun olur birde tüm sonuçlar e nabıza yükleniyor doktorunuz ordan da görebilir
Merhaba ben öyle yaptım. Devlete randevu alıp durumu anlatıp testlerimi yaptım. Sonumra SGK’ya bunun için ödeme yapıyoruz. Sonuçlar çıkınca da doktorumu arayıp sonumlarımın iyi mi kötü mü olduğunu soruyordum.