• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel üniversitelerin fiyat listesi..

bi dakka ya. özelde okuyan arkadaşlar tamam tepki veriyosunuz da, siz de devlettekileri aşağılarsanız bu sizi daha üstün kılmaz, aksine kınadığınız zihniyetle aynı kefeye koyar. ücra köşeler falan ayıp oluyo.

bu arada bu konu bunla ilgili değil aslında sanırım.. fiyatla ilgili. ben eğitimin hepten ücretsiz olmasından yanayım, belirttim geçtim.

Ücra Üniversite Boğaziçi oluyor sanırım?
Ya da Ege?
Ya da ODTÜ?
Veyahut ıstanbul Üniversitesi?
Hatta ve hatta Marmara...
:icecream:
Yaşasın parasız eğitim :lepi:
Harç parası dışında yani aklinialirimsmile

hersene bu dönemde burası şenleniyor sanırım...konu ücretler ama tartışma özel mi devlet mi...
vala benim param olsun istanbul üniversitesinin iktisat işletme bölümüne göndereceğime iyi! bir özel üniversitenin işletmesine falan yollarım..çünkü yaşadım gördüm her iki tarafı da biliyorum.kıyaslayabiliyorum imkanlarını ve eğitim kalitesini...boğaziçi odtü itü yıldız tartışmasız okullar ancak maalesef geri kalan için aynı şeyi diyemeyeceğim.keşke devlet ünilerimiz de o imkanlara o eğitim kalitesine sahip olsa.bilgisayarda uygulama yaparak sınav olacağımız yerde teknik şeyleri bile yazılı kağıt üstünde olurdk...5 kişiye bi bilgisayar düşerdi...kışın kaloriferlerimiz yanmzdı camlarımız kırıktı kapanmazdı taş ile tuttururduk soğuk girmesin diye..tavan akardı.ve bu istanbulun göbeğindeki istanbul üniversitesi idi....

hersene bu dönemde burası şenleniyor sanırım...konu ücretler ama tartışma özel mi devlet mi...
vala benim param olsun istanbul üniversitesinin iktisat işletme bölümüne göndereceğime iyi! bir özel üniversitenin işletmesine falan yollarım..çünkü yaşadım gördüm her iki tarafı da biliyorum.kıyaslayabiliyorum imkanlarını ve eğitim kalitesini...boğaziçi odtü itü yıldız tartışmasız okullar ancak maalesef geri kalan için aynı şeyi diyemeyeceğim.keşke devlet ünilerimiz de o imkanlara o eğitim kalitesine sahip olsa.bilgisayarda uygulama yaparak sınav olacağımız yerde teknik şeyleri bile yazılı kağıt üstünde olurdk...5 kişiye bi bilgisayar düşerdi...kışın kaloriferlerimiz yanmzdı camlarımız kırıktı kapanmazdı taş ile tuttururduk soğuk girmesin diye..tavan akardı.ve bu istanbulun göbeğindeki istanbul üniversitesi idi....

işte bende bunu söylemek istiyorm tabi ki boğaziçi odtü marmara iyi üniversiteler ama böyle birkaç okul haricindekiler küçümsenilen özel üniversitelerin çok gerisindeler ha ama söylediğim şey bütün özeller içinde geçerli değil tabi nasıl ki bütün üniler bir olmayacağına göre bende bende birkaç okulu tenzih ediyorum.genelleme yapılmasına karşıyım özel diye para verilip gidiliyo ya diplomayı da para verip alıyosun zannediyor bazı arkadaşlar maalesef

Back
X