Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi'nde yakın zamanlarda doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı? Önerir misiniz? Ve hangi doktor? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba. İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi'nde yakın zamanlarda doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı? Önerir misiniz? Ve hangi doktor? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bayraklı Tınaztepe Ceren hanima gittim bir çok kez ultrason muayenesi için, çok ilgili ve iyi bir doktor. Tepecik den uzmanlığını alıp geçmiş oraya. Ben tepecikte doğum yaptım, özel düşünsem orda yapardim ama.