• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel tasarım tesettür abıye nişan kıyafetı içinde tam ideal :)

wish_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
726
1
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar abiyemiz özel diktirdim sadece sünnet düğününde giydim sıfıra yakın bir abıye dilerseniz nişan kıyafetıde olur çok şık 42 46 beden arası arkası ipli olduğundan bir beden inceltiyor ben tontiş olduğum için korseli tercih ettim ve çok memnun kaldım

Modanisa sitesinde çok güzel abiyeler gördüm bayıldım resmen bence bakın....

Tesettür Giyim, Bayan giyim ve Tesettür Elbise, Etek, Abiye ve Şal Modelleri

Eki Görüntüle 729336 $u-yakadan-etege-islemeli-sifon-abiye-elbise-3254--siyah--nigah-33690.jpg $u-yakadan-etege-islemeli-sifon-abiye-elbise-3254--yesil--nigah-33678.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
konu güncelll

fiyat için özelden msj atabılırsiniz İstanbul Avrupa yakasındayım ben :)

Merhaba elbisenin boydan fotografini esrasencay@gmail.com a gonderir misiniz ? Bir de 40-42 beden uyar mi ve fiyati ne kadr?

merhaba elbisenizi gerçekten çok begendım.benım bedenım 44 ve böyle elbise bulmak çok zor.bursada ikamet etmejteyim acaba elbisenizi kiralamayı düşünürmüsünüz.siteye daha bugun size yazabılmek için üye oldum:)
eylül gibi nişanım olucak maddi yönden baya sıkışık bir konumdayım malum yeni abiyeler çok pahalı hele tesettür modeller bu sene daha da yüksek.oyüzden size sormak istedim.şimdiden cvp için teşekkür ederim.

istersen özelden bilgilerimi yazayım size :) çok içime sinerek yaptırdı kıyafetı :)bende hem evde yer olmadığı için satmak istiyorum bide maddi olarakta sıkıştım kiralak isterdim ama ben istanbuldayım zor alabılır ç

Back