özel tasarım makyaj dolabı

cinncann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
57
1
36
Çorum
arkadaslarr yardım edin lütfen marangozuma güzel bir makyaj dolabı yaptırtmak istiyorum ama bir türlü beynimde toparlayıp cizemiyorum özel bir makyaj dolabı hem çok pratik kullanışlı,,,parfümlerim için rujlarım kremlerim ve aklınıa gelen her malzeme için ayrı ayrı koyabileceğim çok şık bir dolap istiyorum büyüklüğü hiç önemli değıl ayrıntılı bişi işte fikirlerinizi stiyorum..

makyaj dolabımı kesınlıkle super bır zayıflama kuru olmus dolabı oyle bır yaptıracaksınız kı heralde gorunce ıcımızın yagları erıyecek

evet bende internette bu resi bulmuştum harika gercekten hatta fiyat bile istedim 2000 tl ye yapıyorlar çok pahalı yaaaaaa yatak odası takımı alırım bu parayaa :)))
baska varmı arkadarlar.:))

iyide bunun yeri burası değilki burada zayıflama kürleri paylaşıyor yanlış yere açmışsınız konuyu

Milano mobilya, Miss yatak odasının bir parçası.. kadınların bütün eşyalarını toparlayabilecek bir dolap yatak odası da çok güzel bunun fakat 10.000 felandı en son :/

çokk az istemisler yavv:))) bu millet varya öpecek adam arıyor yavv o kadar para istenir mi yuhh hepside çok gzell valla ilk resmi verdim mrangozuma son resmide verdim bakalım yeni bi fiyat istedim hangisini ucuz yaparlarsa yaptırıcam artıkınn((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…