Doğuma Hazırlık Özel sigortada doğumu sigorta kapsamına alıcam ama 1 yıl beklemem gerekiyormuş :( dah

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
273
78
Arkadaşlar merhabalar, 3 aylık evliyim ve 36 yaşındayım. 3.5 yıldır sigortalıyım bu yilki sigortam yatarak sigorta idi. Ekim ayında poliçemi yenilemem gerekiyor ve evliliğim nedeniyle doğumu da kapsamasını istiyorum. Mevcut sigorta şirketim yenilemeden ancak 12 ay sonra hamile kalabileceğimi belirttiği için yeni bir sigorta şirketi arayışındayım. Sizden ricam bu konuda esnek olan veya daha kısa sürelerde hamileliği karşılayan sigorta şirketlerini benimle paylaşmanız. Yaşım gereği 1 yıl daha beklemek istemiyorum...:nazar:

Merhaba,benim 17 aylık bir oğlum var..hamile kalmadan 5 ay önce koç allianzın yatarak tedaviyi kapsayan(doğum dahil) sigortasını yaptırmıştım..doktor kontrollerini kapsamıyor tabi,sadece doğum ve yatarak tedavi..dediğim gibi 5 ay sonra hamile kalabiliniyordu,ben aynı sigortamı devam ettiriyorum,ikinci bir bebek düşündüğüm için ama şu an içinde aynı süre geçerli mi emin değilim.isterseniz bir danışın sizde..şimdiden güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim..

Viola çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, koç allianz ile irtibata geçeyim. Peki bir sorum daha var doktor kotrolleri için yaklaşık ne kadar ödeme yaptınız veya 1 kontrol ücreti ne kadardı? tekrar teşekkür ederim ilginizeve iyi dileklerinize

canım her sigortada senin istedigin sekilde poliçe olabilir. 5 ay sonra dogumu kapsayacak şekilde mesela.
hepsinden ayrı ayrı fiyat al, işine geleni tercih et bence.

tubaok teşekkür ederim bu akşam acıbadem sigorta ile görüşmelere başlıyorum bakalım... Hastaneyi aradım ilk 6 ayda 2 adet test ve muayene var dediler bu kadar mı? ne kadar zamanda bir muayeneye gidiyorsunuz? Çıkacak fiyata göre sigorta kapsamını belirleteceğimde...

tubaok teşekkür ederim bu akşam acıbadem sigorta ile görüşmelere başlıyorum bakalım... Hastaneyi aradım ilk 6 ayda 2 adet test ve muayene var dediler bu kadar mı? ne kadar zamanda bir muayeneye gidiyorsunuz? Çıkacak fiyata göre sigorta kapsamını belirleteceğimde...

yok canım 2 test degil çok daha fazlası oluyor. her ay da kontrolun var 1 kez mutlaka.
testleri ozel hastanede degil de direk ssk ya da gidip yaptırabiliyorsun galiba, onu o şekilde halledersin olmazsa ama muayne dedigim gibi her ay en az 1 kez var.

Tubaok canım dün akşam Acıbadem sigorta ile görüştüm sigorta tarihinden 5 veya 6 ay sonra hamile kalmam halinde doğum 2. poliçe dönemine denk geleceği için karşılıyor doğumumu. Doktor muayenelerinde %50 indirim var labarotuvar ve görüntüleme hizmetlerinde ise sadece %20 ödeme yapacağım. Tekrar çok teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım bu durumda benim için en iyi koşullar böyle olacaktır...

X