- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
Tahmini olarak bir rakam belirtilmesi gerekirse ozel sektorde anasinifi ogretmenligi ucreti ne kadardir sizce? Calisan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyleEğer yeni başlayan bir öğretmensen ve okulda kurumsal bir yer değilse çok büyük ihtimal asgari ücret ya da onun 100-200₺ üstünü verirler.
Anladim tesekkur ederim1000 tl maalesef ben genelde hep bu rakamı duydum, belkı asgarı ucret veren yerler vardır ama ınanın genelı bu sekılde calısıyor. fakat kolejde ogretmenlık yaparsanız ıyı bı ucret alırsınız ancak
Acikcasi ben nisanlimin mesleginden oturu doguda veya baska bir sehirde meslegimi yurutmem zor. İstanbulda kalmak istiyorum fakat atanma durumunda da nasil kalinir bilmiyorumben mesela Ayvalık'ta yaşıyorum, lise çocuk gelişimi mezunuyum ve sosyal hizmetler önlisans mezunuyum. Kaç yere başvuru yaptıysam 1000 teklıf edıldı ve hatta onu bıle vermemek ıcın ugrastı oranın yetkılısı. lütfen umudunuzu yıtırmeyın başvuru yaptığınız yerlerle baştan anlaşın maalesef işçi hakları olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyolar. hem psikolojik olarak hem maddi açıdan özellerde çalışmak zor. ben kpss hazırlanıyorum bakalım, çocuk gelişimi okuyup devlette çalışmadığınız sürece çok yıpratıcı oluyor.
İnsallah bakalimAnladım. Bulursunuz ümitsizliğe kapılmayın. Özelde de denersiniz şansınızı.
Ozel sektor istiyorum fakat bu tur seyler korkutuyor beni. Bin tl ile nasil kim gecinebilir ki. 4 sene bosuna mi okudum ben derim kendime.1000 TL nedir ya üstüne para istemedikleri kalmış bi
Genelde asgarinin altinda oluyor
5 gün, günde 9 saat calismaya asgari ucret diye dusunuyorlar. Ama gunde 9 saat olmuyor. Ozel gunler olmuyor. Bazi okullar muzik ve ingilizce icin brans ogretmeni sokuyor derslere onlar da düsüyor.
Kac saat calisirsaniz buna gore hesapliyorlar.
Ben de sok olmustum duydugumda. Bimde calisin daha iyi.