Özel sektörde çalışıp bilgi sahibi olanlar buraya bakabilir mi acil lütfen

Acelecibayan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
174
84
13
28
Arkadaşlar merhaba, kurumsal bir firma da çalışıyorum 22 haftalık hamileyim dün müdürüm risk grubundasın rapor al izin kullan dedi ben de dün 10 günlük rapor aldım mağazaya bıraktım, müdürüm izinliydi fakat bugün bizim kurum kapattı bir süre, e devlette raporum görünüyor ama işverene ulaşmadığı sürece bildiğim kadarıyla işleme alınmıyor, müdürüme sordum gönderdim diyor ama göndermediğini biliyorum, yani bu durumda şirket zaten ödeme yapmayacak kapalı olduğu için, ama raporlu olduğum için sigorta yapacaktı, bu durumda ne yapmam lazım? Kanıtım var müdürüm ile yazışmalarım kargoladım bile diyor ama ben mağaza çalışanına sordum hiçbir şey yapmadık rapor kasa da duruyor dedi?

raporunuzu direk ik ya mail yolu ile ulastrabilirsiniz. Sgk da da görüneceği için görmedik deselerde zaten problem olmaz.

Git bir avukata danış o ayrıntılı bir şekilde sana profesionelce akıl verir

Git bir avukata danış o ayrıntılı bir şekilde sana profesionelce akıl verir
Bunda avukata danışacak ne var? Henüz raporun akıbeti belli değilken ortalığa alev vermeye ne gerek var, bu platformda da avukat var, ik sorumlusu var illa bilgi sahibi vardır diye soruyorum

onaylar merak etmeyin. sorun yasamazsınız. hele ki su donemde kurumsal bir firma ise problem yaratmayı da göze alamaz. Herseyi de gectim sgk da görüneceği için hiçbir sekilde sıkıntı olmaz

Umarım, teş
onaylar merak etmeyin. sorun yasamazsınız. hele ki su donemde kurumsal bir firma ise problem yaratmayı da göze alamaz. Herseyi de gectim sgk da görüneceği için hiçbir sekilde sıkıntı olmaz
umarım, teşekkür ediyorum, malum bu süreçte şirket ödeme yapmayacak raporlu olduğum için en azından sigorta ödeme yapar diye, masraflarda fazla olunca tedirgin oluyor insan

Magazacilik sektoru mu?

Is yerlerinin acil kapanis plani var. Acil kapanis yaparken nerde ne varsa toparlanir. Muhtemelen gondermistir. Gondermediyse de raporu bildirmemek suc. Yazismalari saklayin. Ortalik durulunca ödeme talep edersiniz. Sikayet etmeyin diye öderler kurumsal firmaysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…