Özel Saglik sigortasi

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
Arkadaslar merhaba..hamilelik planliyorum hatta suan 4 gun geciktim sabahi iple cekiyorum test yapacagim:) ama benim sorum ozel saglik sigortasi.

Ankara'da yasiyorum ve acikcasi pek bilmiyoruz burayi.hastaneler full dolu boyle olunca özel hastane arastirmasina giriyorum.

*Özel saglik sigortalari ve hastanenin dogum paketleri arasinda ne fark var ?

*Saglik sigortasinin verdigi 8-10 muayene hamilelik süresince yeterli geliyor mu?

*epidural dogumu hicbir paket karsilamiyor diye duydum fikriniz var mi?

*hamile degilsem bekleme suresini bekleyecegim sigortanin(aslinda beklemek hicte istemiyorum ne yapmali?)

*benim sigortam bebegimi kapsayacak mi?

*vee son olarak Dogum icin hastane mesafesi önemli mi? Kafamda ki yer Ankara medicalpark (batikentte) ben ise cankaya-dikmende oturuyorum.

ilk senem oldugu icin Ankara'da tecrübeli arkadaslardan hastane-doktor önerisi bekliyorum..özelden de yazabilirsiniz simdiden tesekkur ederim :)

Aynı konudan muzdaribim herkes farklı birşey söylüyor herhalde biz bu gidişte hamileyken son zamanda bir anda acile kaldırılıp herhangi bi yerde doğuracağız 🙄

Sigorta şirketiyle direkt olarak görüşün. Genel olarak bekleme süresi olan ve olmayan paketler var diye biliyorum. İkisi arasında biraz fiyat farkı oluyor.

Arkadaslar merhaba..hamilelik planliyorum hatta suan 4 gun geciktim sabahi iple cekiyorum test yapacagim:) ama benim sorum ozel saglik sigortasi.

Ankara'da yasiyorum ve acikcasi pek bilmiyoruz burayi.hastaneler full dolu boyle olunca özel hastane arastirmasina giriyorum.

*Özel saglik sigortalari ve hastanenin dogum paketleri arasinda ne fark var ?

*Saglik sigortasinin verdigi 8-10 muayene hamilelik süresince yeterli geliyor mu?

*epidural dogumu hicbir paket karsilamiyor diye duydum fikriniz var mi?

*hamile degilsem bekleme suresini bekleyecegim sigortanin(aslinda beklemek hicte istemiyorum ne yapmali?)

*benim sigortam bebegimi kapsayacak mi?

*vee son olarak Dogum icin hastane mesafesi önemli mi? Kafamda ki yer Ankara medicalpark (batikentte) ben ise cankaya-dikmende oturuyorum.

ilk senem oldugu icin Ankara'da tecrübeli arkadaslardan hastane-doktor önerisi bekliyorum..özelden de yazabilirsiniz simdiden tesekkur ederim :)
epidural doğumu sigortalar kapsamıyor. epidural ile doğum yaparsanız ekstra ücret ödemek zorunda kalırsınız. ayrıca ayrıntılı ultrasonu da karsılamıyor sigorta oda genel olarak pahalı bırsey. sigorta ile vergı avantajından yararlanıyorsunuz sözde hastanelerın doğum paketınden ucuza gelıyor ama hastanelerın paketlere epıdural ve ayrıntılı ulytrason dahıl sıgortalara degıl . doğumdan sonra anne ve bebegın ılk kontrollerını sıgortada ozel doğum paketıde karsılıyor onun dısında bırdaha bebegı kapsamıyor. ben cayyolunda oturuyorumm burda Medisun Hastanesi var orada doğum paketim var almadan arastırmıstık demır hayatın medısuna ozel sıgortası vardı. 5400 demırhayat para istedi buna ayrıntılı ve epıdural dahıl degıl onlar 900 tlydı yanı toplamda 6300e mal oluyordu. ben hastanenın kendı doğum paketini aldım 6500 liraya üstelik 8-10 muayeneyle kısıtlı değil sınırsız muayene. sigorta şirketleri laf kabalıgı yaparak ınsanın aklını karıstırıyor ama ısın sonunda zararda oluyorsunuz ıyı arastırmanızı tavsıye ederım. ayrıca Medisun Hastanesi doğum paketinıde tavsıye ederım ben Doçent doktor Orhan Gelişen beyden çok memnunum muhteşem biri tavsiye ederım..

Back
X