Özel Sağlık Sigortası Hakkında

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.075
10.879
248
Kızlar selam. Özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyoruz bebeğimiz için. Kullanan var mı nasıl oluyor?

Eşim "her hastalıktan bir kez kapsıyor" diyor. Mesela önümüz kış, bu bebek sadece 1 kez mı üst solunum yolu enf.olabilir? Bir de sigorta yaptırmadan önce mesela anal fissür teşhisi koyulmuştu bebeğime. Özel sigorta kapsamında bi daha gösteremiyor muyuz?

İkizlerim var özel sağlık sigortası yaptırdık iyi ki yaptirmisiz. Muayene ücreti özel hast. İçin 300 TL her gittiğimizde kontrol için sadece muayeneye 600 ödeyip çıkacaktık. Bunu düşündüğümüzde çok uyguna geldi. Yılda 10 hakkımız var. Her hastalıktan da bir kez değil. Şartlar seçeceğiniz sigorta firmasına göre degisebiliyor. Önceden teşhis koyulmuş hastalıklar genelde kapsama alınmıyor fakat uğraşıp aldiranlar da var.

Önceden teşhis olduysa zor ama doktora da kalmış hatta hastanenin çalışanları doktorla görüşürüp o hastalığı başka bişey olarak girebiliyor benin kızımın ayağı eğriydi alçıya başka yerdr başlamıştık sonra babası sigorta yaptırdı yine dr kapsamıştı. Yılda on kez muayene + 1 check up vardı bizim sigortada. bi kere boğazı ağrıdı diye bir daha ağrımayacak diye bişey yok istediği gibi doktora görünebilir.

Ben kızıma doğar doğmaz yaptırdım 3. yıldayız çok memnunum muayene ücretleri çok yüksek sadece 15 tl ödeyip çıkıyoruz başka hiç bir şeye para vermedim. 10 hakkımız var her hastalık sadece bir kere geçerli değil daha geçen ay 2 defa aynı bölüme gittik. Ama sigortacı ile konuşurken hangi hastaneye gitmek istediğinizi belirtmenizde fayda var bizim ak sigorta liv hospitalde geçmesi için ek ücret ödemek zorunda kalmıştık çünkü t1 ve t2 olarak ayrılmıştı ve hastanelerin anlaşmalı sigorta firmalarına da bakmanızı tavsiye ederim.

Dimi. Çok teşekkür ederim yanıt için. Yani mesela üst solunum yolu enfeksiyonu. Süreki olan bi şey. Bi kere götürebilmem çok saçma olur

Çok teşekkür ederim. Hangi sigorta şirketi sizinki?

Dimi. Çok teşekkür ederim yanıt için. Yani mesela üst solunum yolu enfeksiyonu. Süreki olan bi şey. Bi kere götürebilmem çok saçma olur
Daha karlı oluyor merak etmeyin biz kızımda kullandık 2 hakkı kaldı onda da göz ve ayağının kontrolüne gideceğiz tek seferde gitmedik

Daha karlı oluyor merak etmeyin biz kızımda kullandık 2 hakkı kaldı onda da göz ve ayağının kontrolüne gideceğiz tek seferde gitmedik
Çok teşekkür ederim biz de çok pişman olduk neden doğar doğmaz yaptırmadık diye ama olsun.

Sağ olsunlar Allah eksikliklerini göstermesin doktorlarımızın ama devletteki hekimlerimizin kalabalıktan dolayı çok da iyi bakmadıklarını düşünüyorm. Mesela aylık kontrole götürüyoruz bebeğimi. Tabi özeldeki gibi doktorun cep numarası olmadığı için 1 ay sorularımızı biriktiriyoruz. O da 6 7 soru ediyor. Ama zor cevap alıyoruz. Ve eve geldikten sonra ben internetten araştırıyorum her şeyi . Bu durumdan sıkıldım açıkçası. Ek gıdaya kendim geçtim mesela kitap ve instagram sayesinde. Doktor herhangi bir bilgi vermedi. Daha doğrusu sıradaki hastasını almak istediği için soramadık

Aa evet o durum kötü oluyor biz doğduktan 1 ay sonra yaptırdık kızımın ayağı falan durumu vardı aklımıza sonradan geldi zaten 1 yıllık geçerli ya kalanını da bu şekilde değerlendireceğiz. İnşaAllah hasta olmasınlar da hiç sadece kontrole götürelim

Aminnn inşallah inşallah

Ben 14 senedir sigortaliyim, cocuklarim dogdugundan beri sigortali. 18 yas altina sizinle birlikte sigorta yapiliyor benim sigortamda, digerleri de aynidir tahminim. Biz memnunuz, oyle hastalik siniri falan da yok

Çok teşekkür ederim Öyleymiş. Eşim yanlış anlamış. Biz de yaptırdık, ilk muayenesine götürdük bile hatta En azından içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…