Dimi. Çok teşekkür ederim yanıt için. Yani mesela üst solunum yolu enfeksiyonu. Süreki olan bi şey. Bi kere götürebilmem çok saçma olurÖnceden teşhis olduysa zor ama doktora da kalmış hatta hastanenin çalışanları doktorla görüşürüp o hastalığı başka bişey olarak girebiliyor benin kızımın ayağı eğriydi alçıya başka yerdr başlamıştık sonra babası sigorta yaptırdı yine dr kapsamıştı. Yılda on kez muayene + 1 check up vardı bizim sigortada. bi kere boğazı ağrıdı diye bir daha ağrımayacak diye bişey yok istediği gibi doktora görünebilir.
Çok teşekkür ederim. Hangi sigorta şirketi sizinki?Ben kızıma doğar doğmaz yaptırdım 3. yıldayız çok memnunum muayene ücretleri çok yüksek sadece 15 tl ödeyip çıkıyoruz başka hiç bir şeye para vermedim. 10 hakkımız var her hastalık sadece bir kere geçerli değil daha geçen ay 2 defa aynı bölüme gittik. Ama sigortacı ile konuşurken hangi hastaneye gitmek istediğinizi belirtmenizde fayda var bizim ak sigorta liv hospitalde geçmesi için ek ücret ödemek zorunda kalmıştık çünkü t1 ve t2 olarak ayrılmıştı ve hastanelerin anlaşmalı sigorta firmalarına da bakmanızı tavsiye ederim.
Daha karlı oluyor merak etmeyin biz kızımda kullandık 2 hakkı kaldı onda da göz ve ayağının kontrolüne gideceğiz tek seferde gitmedikDimi. Çok teşekkür ederim yanıt için. Yani mesela üst solunum yolu enfeksiyonu. Süreki olan bi şey. Bi kere götürebilmem çok saçma olur
Çok teşekkür ederimDaha karlı oluyor merak etmeyin biz kızımda kullandık 2 hakkı kaldı onda da göz ve ayağının kontrolüne gideceğiz tek seferde gitmedik
Aa evet o durum kötü oluyor biz doğduktan 1 ay sonra yaptırdık kızımın ayağı falan durumu vardı aklımıza sonradan geldi zaten 1 yıllık geçerli ya kalanını da bu şekilde değerlendireceğiz. İnşaAllah hasta olmasınlar da hiç sadece kontrole götürelimÇok teşekkür ederimbiz de çok pişman olduk neden doğar doğmaz yaptırmadık diye ama olsun.
Sağ olsunlar Allah eksikliklerini göstermesin doktorlarımızın ama devletteki hekimlerimizin kalabalıktan dolayı çok da iyi bakmadıklarını düşünüyorm. Mesela aylık kontrole götürüyoruz bebeğimi. Tabi özeldeki gibi doktorun cep numarası olmadığı için 1 ay sorularımızı biriktiriyoruz. O da 6 7 soru ediyor. Ama zor cevap alıyoruz. Ve eve geldikten sonra ben internetten araştırıyorum her şeyi . Bu durumdan sıkıldım açıkçası. Ek gıdaya kendim geçtim mesela kitap ve instagram sayesinde. Doktor herhangi bir bilgi vermedi. Daha doğrusu sıradaki hastasını almak istediği için soramadık
Aminnn inşallah inşallahAa evet o durum kötü oluyor biz doğduktan 1 ay sonra yaptırdık kızımın ayağı falan durumu vardı aklımıza sonradan geldi zaten 1 yıllık geçerli ya kalanını da bu şekilde değerlendireceğiz. İnşaAllah hasta olmasınlar da hiç sadece kontrole götürelim
Benim arkadaşımın tavsiye ettiği biri ile çalışıyorum her ay haber veriyor sağolsun.Çok teşekkür ederim. Hangi sigorta şirketi sizinki?
Fiyati ne kadar acabaBenim arkadaşımın tavsiye ettiği biri ile çalışıyorum her ay haber veriyor sağolsun.
Ben 14 senedir sigortaliyim, cocuklarim dogdugundan beri sigortali. 18 yas altina sizinle birlikte sigorta yapiliyor benim sigortamda, digerleri de aynidir tahminim. Biz memnunuz, oyle hastalik siniri falan da yok
4000 tlFiyati ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?