özel okmeydanı hastanesi

nexsxe1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
97
0
86
İstanbul
arkadaşlar bize bi yardım lütfen çok yakın arkadaşım özel okmeydanı hastanesine gidiyor şu an 5 aylık hamile acaba bu hastanede doğum yapan yada giden varsa bize biraz bilgi verirmisiniz. tavsiye edermisiniz şimdiden çok çok teşekkür ederim.

ben de netten buldum orayı skk anlaşmalı diye. eşimle gittik gezdik hatta bir kere de kontrole gittim. beğenim açıkçası..fiyatta uygun..neşe1 arkadaşın ne zamandır oraya gidiyo ve takibi kim yapıyo cnm?

ben okmeydanında oturuyorum
bende 5 sene önce kızımı bu hastanede doğum yaptım
doktorlar ve hastane hizmeti çok güzel
benim doktorum yakup şensoydu

BENDE O HASTANEYE BAZEN TETKiKLER İÇİN GİDİYORUM.
2 YIL ÖNCE ORADA KÜRTAJ OLMUŞTUM, MEMNUN KALDIM.
O ZAMAN ÇOK MEMNUN KALDIM, HATTA DOĞUMUMU ORADA YAPMAYI PLANLIYORDUM.
HAMİLELİĞİMDE DE BULANTILARIM ÇOKTU, 2 GÜN YATTIM.
BU 2 GÜNDE HİÇ MEMNUN KALMADIM.
SERUM İÇİN DAMAR YOLU AÇACAKLARDI 2 AYRI YERDEN MORARDI ve ŞİŞTİ KOLUM.
SONRASINDA 3. GİRİŞİMLERİNDE BAŞARILI OLDULAR.
MUHASEBE PERSONELİ ve ŞU AN ÖN BANKODA ÇALIŞAN PERSONEL YETERİNCE MORAL BOZUCU.

DOKTORUM BETÜL GÖRGEN DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM.
YAKUP ŞENSOY'un ŞU ANDA NORMAL DOĞUMLARA GİRMEDİĞİNİ, SADECE SEZERYAN DOĞUMA GİRDİĞİNİ BİLİYORUM.

BEN BAZI SIKINTILARDAN DOLAYI ORAYI ASLA DÜŞÜNMEDİĞİMİ SÖYLEDİĞİMDE,
ORADA DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIM BENİ İKNA ETMEK İÇİN UĞRAŞIYORLAR.
ONLAR ÇOK MEMNUNLAR...

bu tür şanssızlıklar inan bana her hastanede olabilir canım
sen nereye karar verirsen oraya git incele kendi tercihin olsun şansın bol olsun

o hastanenin kadın dogumcusu hasan bankeroglu cok iyi bir doktor 2-3 kez muayene etti beni ama ultrason ilan eski tip fiyatlar uygun lab. cok guzel dedikleri saatte veriolar testleri vede 24 saat acıkmıs lab.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim arkadaşım yeni gitmeye başladı şu an yakup beye gidiyor aslında bundan 7 sene önce bende orda sezeryan la doğum yaptım doktorum yakup beydi . ama ben 9 ay boyunca başka doktora gidiyordum birgün rahatsızlandım apar topar eşim beni oraya getirdi hemen sezeryana almamız lazım dediler sağolsun yakup bey beni hemen sezeryana aldı ama takiplerimi dışardan doktora gidiyordum o yüzden hastaneyle ilgili fazla birşey bilmediğim için size sormak istedim . hepinize teşekkür ederim. arkadaşlar :enbuyukkk:

arkadaşlar bize bi yardım lütfen çok yakın arkadaşım özel okmeydanı hastanesine gidiyor şu an 5 aylık hamile acaba bu hastanede doğum yapan yada giden varsa bize biraz bilgi verirmisiniz. tavsiye edermisiniz şimdiden çok çok teşekkür ederim.

merhaba canım bende 5.5 aylıgım ozel okmeydanında muayene oluyoum doktorum osman bey cok da ıyı memmunum ama dogum koonusunda kararsızım gecenlerde bı arkadasım dogum vaktı geldıgınde aramıslar gece cebı kapalı oraya gıttıler hemsıre sorumlulk alamam demıs yanı gece doktor ortada yokmus o da baska bı hastaneye gıttı mecbur bılmıyorum bende korkuyorum artık kararsızım

Selam arkadaşlar , bende bu kararsızlıktan boğulmuş durumdayım.29. haftadayım bir sürü doktor değiştirdim.Şimdi yarın özel okmeydanında Hasan Beyle randevum var, bu gece gelmeme olayı çok rahatsız etti, ne yapıcaz yani sabahı mı beklicez,Neyseki yarınki izlenimlerimi takrar yazacağım ve aklımdaki soruları soracağım

arkadaşlar bnde 6ay önce orda dogum yaptım cok memnunum doktorum osman batur du tavsiye ederim sezaryanla dogum yaptım bende 15 günde ayagıya alktımm :))

Hastane hem vasatın üstündedir,mükemmel değildir ama kötü de değildir üstelik ücretleri nerdeyse piyasada en ucuz olan hastanedir,bu yüzden çok doludur.Çocuk doktorları da şu gün itibari ile iyidir.Yarın doktorlar değişirse bilemem.
Doğum yaptığınızda şansınıza inşallah iyi hemşireler çatar,çünkü işe yaramaz hemşireleri de yok değil,iyi hemşire çatarsa sizinle sürekli ilgilenirler,kötü hemşire çatarsa sizi unuturlar o yüzden sık sık hemşireleri kontrol edin.Bir arkadaşım anlattı,2 gece yatmış,ilk geceki hemşire çok iyiymiş,sürekli gelmiş gitmiş,2. geceki hemşire odasına girmiş,sabaha kadar cep telefonuyla ilgilenmiş,sürekli cep telefonunda konuşmuş,çağırmadan odaya gelmemiş.

Back
X