• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel msjla nasil konusuyorsunuz

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
53
34
Kizlar KK yenilendiginden beri hic kimseye özel msj atamiyorum konuşma oluştur yaziyor yaziyorum cvp yok siz nazil konuşma ve msj yazıyorsunuz..özel msjlarida silecek yeri bulamadim kutu doldu son çare size sorayim dedim..bi el ativerin kizlar burada telefondan giriyorum siteye onun icinmi acaba

Profilin ''Hakkında'' kısmının en altında ''Özel mesaj at'' var.

Kizlar KK yenilendiginden beri hic kimseye özel msj atamiyorum konuşma oluştur yaziyor yaziyorum cvp yok siz nazil konuşma ve msj yazıyorsunuz..özel msjlarida silecek yeri bulamadim kutu doldu son çare size sorayim dedim..bi el ativerin kizlar burada telefondan giriyorum siteye onun icinmi acaba

Merhaba ;

Profilinizdeki Özel Mesajlar kısmından Yeni Konuşma Başlat a basıyorsunuz. Gelen ekranda hangi üyeye yazmak istiyorsanız Katılımcılar kısmına üye adını yazıyorsunuz.

Gelen kutunuzda silmek istediğiniz mesajlar için ise ; Konuşmadan Ayrıl butonunu kullanıyorsunuz ;)

Merhaba ;

Profilinizdeki Özel Mesajlar kısmından Yeni Konuşma Başlat a basıyorsunuz. Gelen ekranda hangi üyeye yazmak istiyorsanız Katılımcılar kısmına üye adını yazıyorsunuz.

Gelen kutunuzda silmek istediğiniz mesajlar için ise ; Konuşmadan Ayrıl butonunu kullanıyorsunuz :KK66:
Sagolun bide

="selisya, post: 36688947, member: 560949"]Sagolun bide[/QUOTE]
Kizlar teşekkürler hepinize siteye halen alisamadim bide bu sekil denicem

ACİL

mesaj alanlari kismini acinca ne halt ettisien cikioyaaa nie gozukmesin okuduklarim yazdigim kinular silinmior mu

Back