Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özel Mesajlar-Konuşma Başlat "çoklu kullanıcı katılımı?"
Merhaba, bu konuda açılmış başlık göremedim. Eğer varsa yönlendirir misiniz lütfen...
2-3 arkadaşıma arkadaşıma aynı anda mesaj gönderebilmek istiyorum. Özel Mesajlarda yeni konuşma başlatırken KATILIMCILAR diye bölüm var. Mesela adres bilgisi gibi... Ancak sadece bir kullanıcı adı eklenebiliyor. Kullanıcı adları arasına virgül (,) noktalı virgül ( iki nokta üstüste ) slash (/) a kadar her yöntemi denedim ancak olmuyor. Nasıl yapabilirim? Konuşmayı düzenle kısmında olabilir diye baktım ancak orada kullanıcı eklenmiyor sadece konuşmanın başlığı değiştiriliyor.
"KATILIMCILAR" şeklinde çoğul bir ifade kullanıldığı için çoklu katılım fonksiyonu olduğunu düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum?
Merhaba, bu konuda açılmış başlık göremedim. Eğer varsa yönlendirir misiniz lütfen...
2-3 arkadaşıma arkadaşıma aynı anda mesaj gönderebilmek istiyorum. Özel Mesajlarda yeni konuşma başlatırken KATILIMCILAR diye bölüm var. Mesela adres bilgisi gibi... Ancak sadece bir kullanıcı adı eklenebiliyor. Kullanıcı adları arasına virgül (,) noktalı virgül KK66: iki nokta üstüste ) slash (/) a kadar her yöntemi denedim ancak olmuyor. Nasıl yapabilirim? Konuşmayı düzenle kısmında olabilir diye baktım ancak orada kullanıcı eklenmiyor sadece konuşmanın başlığı değiştiriliyor.
"KATILIMCILAR" şeklinde çoğul bir ifade kullanıldığı için çoklu katılım fonksiyonu olduğunu düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum?
Merhaba, Sadece pro üye olanlar özel konuşmalara istedikleri kadar katılımcı ekleyebiliyor.Normal üyeler için özel mesaj katılımcı sayısı maalesef 1 :)
Merhaba, Sadece pro üye olanlar özel konuşmalara istedikleri kadar katılımcı ekleyebiliyor.Normal üyeler için özel mesaj katılımcı sayısı maalesef 1 :)
kızlar burdan bilgi almak istediğim bi konuyu nasıl nereye yazcam.bi tek özel mesaj bölümünü görebildim ordanda tek kişiye soruluyo.herkesle bi konuyu tartışabilmek için nereye yazmam gerekir
kızlar burdan bilgi almak istediğim bi konuyu nasıl nereye yazcam.bi tek özel mesaj bölümünü görebildim ordanda tek kişiye soruluyo.herkesle bi konuyu tartışabilmek için nereye yazmam gerekir
Bir derdin varsa bir derdim var bolumune girip sag ust kosede yeni konu ac dugmesine basin ve konunuzu olusturun.. ya da baska bir konuysa forum ana sayfasinda konunuzla ilgili bolumu bulup konunuzu acin..