- 28 Mayıs 2016
- 34
- 7
- 36
- 38
- Konu Sahibi Esmazekiye
Merhaba kızlar bağcılarda medilife hqstanesinde gittiğiniz iyi bir dr varmıı tqvsiye.edebileceğinizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bağcılarda medilife hqstanesinde gittiğiniz iyi bir dr varmıı tqvsiye.edebileceğinizz
Bağcılar medilife geliyorumm Ama yeşim hanımdan vazgeçtim sayılır çok yoğun ulaşılamıyor elif özlem diyee bir dr var ona gelecem Mayıs gibi doğum Ama sezeryan çünkü ilkide sezeryanArkadaşlar Bağcılar Medilife de
canım ben medilife de çalışıyorum. Doğum yaptın mı bilmiyorum yorumunu yeni gördüm. istersen geldiğinde doğumhaneye gel. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Doğumhaneyi de görmüş olursun doğum koçlarımızla da seni tanıştırırım.
Elif hanım hastanede çalışmıyor artık canim. Yeni hekim geldi. Sen ara kontrollerin için geldiğinde önce doğumhane ye gel istersen tanışalım, konuşalım. Sezaryen için odaları da dolaşırsin ekiple tanışırsın için rahat olur. dikkat et kendineBağcılar medilife geliyorumm Ama yeşim hanımdan vazgeçtim sayılır çok yoğun ulaşılamıyor elif özlem diyee bir dr var ona gelecem Mayıs gibi doğum Ama sezeryan çünkü ilkide sezeryan
Esmaaaaa nasilsinnn güzelim ıyimisin herşey yolundamiEvett öyle imiişş dün gece acile geldimmm yokmuş ayrılmış pazatesi sabah tekrar gelecem tahlil sonuçları mı göstercem bende memnun olurum tabii tanışırız teşekkürler Canim sevinirimmm