Özel Medilife hastanesi bağcılar

Esmazekiye

Bir aylık hamile anneler
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
34
7
36
38
Merhaba kızlar bağcılarda medilife hqstanesinde gittiğiniz iyi bir dr varmıı tqvsiye.edebileceğinizz

Canım Yeşim İşlegen i çok öneren var,bende doktor sıkıntısı yaşadım değiştircm yeşim hanıma gidecegm

Ben aynı hastsnede julide diye bir.dr var hiç memnun değilşm değiştirmek istiyorummm

Hmm bende oradaki elif hanıma gittim memnun kalmadım düşük tehlikesi geçirdim yeşim hanıma gitcm randevu alabilirsem hep dolu oluyor:110:

Evett bwnde ona gidicem qrtıkkk ama daha 10 gün önce gittim bi iki hqfta geçsinn julideye gitmiycemm artık

Bende haftaya gitcm kim önce giderse yazsın son durumu:halay: inşallah bidaha değiştirmek zorunda kalmayız

Tmm sen benden önce gidiceksinn yazarsınn nasıl biriii iyimii güleryüzlümüüü

Ben oraya gidiyordum yeşim hanıma evet çok güleryüzlü fakat okadar yoğun ki sizi doğrudürüst hatırlamıyor bile çokda aman aman ilgilendiğini söyliyemicem iki aydır 2 hafta arayla randevu alıyorum her severinde ya sekreteri arayıp yarn yok diğer doktorlara yönlendirelim diyor ya da gidip saatlerce bekliyorm randevum olduğu halde sıra gelirse ne ala bir seferde gittim yine randevum var bi buçuk saat fln bekledim sıra tam bana geldi kadın doğuma gitti hemde 4 doğumu varmış ardarda şaka gibi sanki bilmiyorlar doğumu olduğunu enayi gibi bekletiyorlar doktora ulaşmnın imkanı yok yani acil bi durumda soru sormam gerekti aradım bırakın doktorla konuşabilmeyi sekreteri dahi sizi muhatap almıyor giden bir akrabam var ikizlerine hamile erken doğum riski var doktorun cep nosunu istemiş yasak demişler yeşim hanım ağzını açıp tek kelime dememiş vermemişler numarasını

Ben beylikduzundekı subelerine gidiyorum yolu düşen olursa burcu Betül kazdal süper bir doktor ilgisi alakası mükemmel kızlar ☺

Arkadaşlar bakırköy camlik hastanesi belma tarhan var kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili doğumdan aylar sonra bile insanı hatırlıyor şikayetlerini vs hep hatırlar not alır ve asla öyle düzensiz bir çalışma sistemi yok

Benilk evlendiğimde yeşim hanıma gittim alt tarafı idrar yolu enfeksiyonu için bir ton ilaç verdi sadece ilaçları içtiğimle kaldım hiç düzelme kalmadı mecburen baska doktora gittim ve 1 hafta sürmeden geçti alt tarafı bi enfeksiyona dahi çözüm bulamadığı için adım atmam oraya bir daha

Arkadaşlar Bağcılar Medilife de
Merhaba kızlar bağcılarda medilife hqstanesinde gittiğiniz iyi bir dr varmıı tqvsiye.edebileceğinizz

canım ben medilife de çalışıyorum. Doğum yaptın mı bilmiyorum yorumunu yeni gördüm. istersen geldiğinde doğumhaneye gel. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Doğumhaneyi de görmüş olursun doğum koçlarımızla da seni tanıştırırım.

Arkadaşlar Bağcılar Medilife de

canım ben medilife de çalışıyorum. Doğum yaptın mı bilmiyorum yorumunu yeni gördüm. istersen geldiğinde doğumhaneye gel. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Doğumhaneyi de görmüş olursun doğum koçlarımızla da seni tanıştırırım.
Bağcılar medilife geliyorumm Ama yeşim hanımdan vazgeçtim sayılır çok yoğun ulaşılamıyor elif özlem diyee bir dr var ona gelecem Mayıs gibi doğum Ama sezeryan çünkü ilkide sezeryan

Bağcılar medilife geliyorumm Ama yeşim hanımdan vazgeçtim sayılır çok yoğun ulaşılamıyor elif özlem diyee bir dr var ona gelecem Mayıs gibi doğum Ama sezeryan çünkü ilkide sezeryan
Elif hanım hastanede çalışmıyor artık canim. Yeni hekim geldi. Sen ara kontrollerin için geldiğinde önce doğumhane ye gel istersen tanışalım, konuşalım. Sezaryen için odaları da dolaşırsin ekiple tanışırsın için rahat olur. dikkat et kendine

Evett öyle imiişş dün gece acile geldimmm yokmuş ayrılmış pazatesi sabah tekrar gelecem tahlil sonuçları mı göstercem bende memnun olurum tabii tanışırız teşekkürler Canim sevinirimmm

Evett öyle imiişş dün gece acile geldimmm yokmuş ayrılmış pazatesi sabah tekrar gelecem tahlil sonuçları mı göstercem bende memnun olurum tabii tanışırız teşekkürler Canim sevinirimmm
Esmaaaaa nasilsinnn güzelim ıyimisin herşey yolundami

Back
X