Kizlar ben az önce arastirdim da bu muhasebe . ngilizce yonetici asistani kurslarıni yaklaşık 2 ile 3 ay arası sürüyor başarılı olursaniz sertifika veriyor.İsmek kursları da var ama bir arkadaşım muhasebe kursuna gidiyor ücretsiz olduğu için pek ilgilenmiyorlarmis.Ücretli olunca daha fazla ilgilenirler sınıflar 8 ile 10 kişi arasında.Bir is bulabilirsen inş çtesi pazar ogleden sonra kurslar var saat olarak iki saat suruyor.Sizce hangisine gitsem muhasebe ingilizce bir de aranızda giden var mı bu ücretli kurslara.
Beni sakin yanlis anlamayin, ama ben onca sene okuyup meslegimi yapmak icin is basvurusunda bulunuyorum ve karsiliginda verilecek olan ucret cok komik neden biliyormusunuz .3 ay kursa gidip muhasebeciyim ben diyenler yüzünden,takdiri size birakiyorum .
Aynen bAna da muhasebe daha iyi gibi geldi birkaç logo mikro nebim gibi muhasebe programlarını öğretiyor lar daha gerekli dil de onemli ama muhasebeyI insan evde ogrenemiyor ama ingilizcede kelimeleri evde bile ezberleyebiliyor insan.Tabi kursta detayına iniyorlar.
Yok canim ben sekreterim muhasebeci değilim ama bazı sekreterlik ilanlarinda muhasebe bilmek arti oluyor tabi bir program kullanSan bile one geciyirsun.
İngilizceyi ve muhasebeyi ayrı ayrı biliyorsanız iş bulmak için yeterlidir. İngilizce muhasebe kursuna gerek yok.Çoğu yabancı sermayeli şirket ve büyük holdingler haricinde ingilizce bilgisini sorar ama muhasebede pek kullanılmaz. Kariyer hedefi diyorsanız cv dolu dursun mantığındaysanız bir ikcıya sorun onlar cevaplasın
Ayrıca önce iş bulup sonra kursa gitmek gerçekten mümkün ve işe yarıyorsa,
4 aydır CVm dolu olduğu halde neden iş bulamıyorum diye şuan kendimi sorguluyorum.
Acaba gireceğiniz iş torpilli tanıdık falan mı merak ettim?
Yok canim ben sekreterim muhasebeci değilim ama bazı sekreterlik ilanlarinda muhasebe bilmek arti oluyor tabi bir program kullanSan bile one geciyirsun.
Yok canim bende yaklaşık 2.5 aydır issizim daha önce iki sene sekreterlik yapmıştım İngilizcem az seviyede bazI sekreter ilanlarinda on muhasebe bilen de istiyorlar. Ben de en azından bir program öğrensem kar bana.Sertifika da almış olurum.Böyle trubel