Merhaba
24 Şubat Pazar günü babamız XXXXXXXX XXXXX Hastanesinden orada ki nöbetçi doktorun riske girmemek adına aldığı bir karar ile 112 vasıtası ile hastanenize öğleden sonra ulaşmıştır.
Hastaneye geldiği anda bize hiçbir bilgi verilmeden(!) sadece giriş kaydı ile ilgili bilgiler verilerek anjiyoya alınmış ve o gece misafiriniz olmuştur. Anjiyo sonrasında tahminimizce teknisyen olan arkadaşın korkmayın kalp krizi değil demesi bizi rahatlatmış fakat olayın sıcaklığı geçince şu soruları gündeme getirmiştir ;
- Anjiyografi sonucu bize CD de verildi gönül isterdi ki doktorumuz (muz diyorum o kadar benimsedim fakat o bizimle görüşmeyerek bizi önemsemediğini göstermiş oldu) hasta ile değil de bizimle konu hakkında konuşmalıydı,
- Çıkan anjiyografi sonucuna göre kalp krizi geçirmeyen bir adamı bu yaşadıkları neler diye incelemeyip ertesi sabah 08:00de taburcu ettiniz ?
- Sizin bu hastanın yaşadıklarını araştırma gibi bir sorumluluğunuz yok mu ? Sizde haklısınız devlet Kalp rahatsızlıkları dışında SSKlı hastayı desteklemiyorsa sizde ilgilenmemeniz doğal, lakin bize bu konuda bilgi verseniz ne zararınız olurdu ? sonuçta sizin hizmet amacınız para değil mi ? taburcu etmek yerine keşke şunları öneriyoruz deseydiniz
- Anjiyo olmuş birini tekerlekli sandalye ile değil de yürüyerek hastaneden taburcu etmeniz ise ayrı bir ayıbınızdır.
- Şu anda Türkiyede yaşanan hekime şiddeti bizler kınarken bu yaşadıklarımız bizi ciddi üzmüştür
.
Not : çalışan hemşire ve teknik ekibe çok teşekkür ederiz gerçekten çok güzel ilgilendiler, güler yüz ilgi alaka süperdi ama
.
Bu epostayı 1 ay önce 15 gün önce ve 1 gün önce yolladım. Kesinlikle kimse cevap dönemedi. Konuyu Sağlık Bakanlığına taşıdım