Özel klinik - tüp bebek fikir verin kızlar

yeni_sekme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
22
4
31
Kızlar selam bende amh düşüklüğü var 0.6 .
Yumurta donduruacagım.
Özel kliniği olan bi doktor buldum google yorumları cok iyi hatta burda biri tavsiye etmiş öyle buldum. neyse basladık ettik. 5 gün sonra iğne vurulmaya başlayacağım
Sorun su ; sekreteri bana operasyon parasını elden verin dedi . Ben vermek istemediğimi söyledim niye elden vereyim dedim . Bana dedi ki işte hastanede ona buna elden aniden para vermemiz gerekebiliyor. Sizden daha cok getirenler var dedi moralım bozuldu konusmak istemedim çıktım.istediği para 90bin. (Kliniğe hep gelenler orta gelir üstüne benziyor ya da bana öyle geliyor)
Simdi benim 5 gün sonra iğne tedavım baslayacak ben napım ? Doktorla konussam bana güvenmiyorsan git diyebilir
Para değil mevzu, elden versem ben yarın birgun orda işlem gördüğümü ispatlayamam birşey olsa napcam. yeni birini bulmaya kalksam işten o kadar çok izin aldım ki müdürle aram bozuk
Napıyım ben yeni doktor mu bulayım

Daha once ıbandan para atmıştım simdi elden istiyo operasyonu yapacağı hastane de üniversite hastanesı

Ne yapım?

Adam da ilgili yani 10 tane folikulun var 19cm falan diyo anlamıyorum ama ilgili gibi

Son düzenleme:
Merhaba, ben de özel kliniği olan bir doktorda tedavi gördüm ama hiç sorgulamadım. Neden sizin paranızın üzerine yatsın ki? Bu çok büyük bir suç hangi doktor buna cesaret edebilir? Kaldı ki orda da ciddi bir sistem var evrak dolduruyorsunuz ayrıca yumurta toplama ve embriyo transferi işlemleri hastanede yasal olarak yapılıyor ve sistemde görünüyor. Özel kliniklerde süreç bu şekildedir zaten

yaptırdığınız işlemleri ispat gibi bir derdiniz olmaz çünkü yapılan işlemlerin hepsi zaten belgeli, imzalı, dosyalı. he belki onlar ücreti daha düsük gösterip vergiden düşmeye çalışacaklar. sizden 90 alıp vergi dairesine 50ye yaptık tedaviyi derler. ama bu sizin tedavinizi etkilemez.

Merhaba, ben de özel kliniği olan bir doktorda tedavi gördüm ama hiç sorgulamadım. Neden sizin paranızın üzerine yatsın ki? Bu çok büyük bir suç hangi doktor buna cesaret edebilir? Kaldı ki orda da ciddi bir sistem var evrak dolduruyorsunuz ayrıca yumurta toplama ve embriyo transferi işlemleri hastanede yasal olarak yapılıyor ve sistemde görünüyor. Özel kliniklerde süreç bu şekildedir zaten
Paranın üzerine yatacağını düşünmedim. Sadece yarın bir gün bir sey olsa benimle ilgisi yok deyip çıkabilir bende o doktora gittiğimi ispatlayamam diye çekindim
Bilmiyorum tecrübem yok bu konuda acıkcası sadece biraz fikir almak istedim
Sizin nasıl oldu süreciniz ? Aynı şekilde mi ödeme yaptınız?

Paranın üzerine yatacağını düşünmedim. Sadece yarın bir gün bir sey olsa benimle ilgisi yok deyip çıkabilir bende o doktora gittiğimi ispatlayamam diye çekindim
Bilmiyorum tecrübem yok bu konuda acıkcası sadece biraz fikir almak istedim
Sizin nasıl oldu süreciniz ? Aynı şekilde mi ödeme yaptınız?
Evet elden verdik hep

Bizden elden verdik hep. Ve hiç sorgulamadim gördüğüm tedavi o paranın karsiligiydi ve hersey kayıt altındaydı. İlk denemeniz olduğundan tedirginsiniz. İnşallah pozitif sonuçlanır hayırlı olsun.

Bizden elden verdik hep. Ve hiç sorgulamadim gördüğüm tedavi o paranın karsiligiydi ve hersey kayıt altındaydı. İlk denemeniz olduğundan tedirginsiniz. İnşallah pozitif sonuçlanır hayırlı olsun.
size karşılığında makbuz vs verdiler mi? Ya ben valla parasından geçtim iyice psikolojim çöktü olsun bitsin istiyorum . Doktor iyi değiştirmek istemiyorum ama diyelim ki ameliyatta bir şey oldu ben bu adamın yaptığını nasıl ispatlıcam çünkü bazen şey konusuyor hani zorda kaçarmış hissayatı veriyor(diğer konuştuğum doktorlar da öyleydi) hastanede kaydım kuydum olmamasından korkuyorum
Ben bekarım yumurta donduracagım

size karşılığında makbuz vs verdiler mi? Ya ben valla parasından geçtim iyice psikolojim çöktü olsun bitsin istiyorum . Doktor iyi değiştirmek istemiyorum ama diyelim ki ameliyatta bir şey oldu ben bu adamın yaptığını nasıl ispatlıcam çünkü bazen şey konusuyor hani zorda kaçarmış hissayatı veriyor(diğer konuştuğum doktorlar da öyleydi) hastanede kaydım kuydum olmamasından korkuyorum
Merhaba, görünce tekrar yazmak istedim bence de psikolojiniz bozulmuş. Sebep yumurta dondurma süreci midir bilmiyorum ama bir destek alsanız iyi olur. Elden ücret verildiğinde makbuz verilmiyor, amaç zaten vergisiz para almak, etik değil ama doktorun süreci bu yapacak bir şey yok. Eğer güvenmiyorsanız başka bir yerde yaptırın zaten yeterince stresli bir süreci daha da zorlaştırmaya gerek yok. Hastanede kaydınızın olmaması imkansız, benim yaptırdığım tüm işlemler e-nabızda görünüyor doktorun adıyla beraber, hangi hastane merdiven altı böyle bir işlem yapabilir allah aşkına? Yumurta toplama inanılmaz basit bir operasyon yani nasıl bir komplikasyon olabilir mesela onu da tam anlayamadım. Beninizi aldırırken bile belli riskler var sonuçta. Ayrıca yumurtalar donduruluyor ve her sene dondurma ücreti vererek saklıyor hastane, kaydınızın olmama ihtimali de yok.

Hayir makbuz ya da fatura almadik zaten tüm işlemlerde sizden imza alınıyor. Önce kendinizi sakinleştirin sonra da bu soruları doktorunuza sorun,konuyu konuşarak netleştirin. Şansınız bol olsun.

X