Doğuma Hazırlık Özel karataş hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hvkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
38
8
86
Arkadaşlar izmir özel karataş hastanesinde doğum yapan var mı fiyatlar hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar izmir özel karataş hastanesinde doğum yapan var mı fiyatlar hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
ben karataşa gidiyorum doğum yapan arkadaşlarım var 2bin civarı olduğunu söylediler ben sormadım henüz

Arkadaşlar karataş hastanesinin doğumhanesi odaları nasıl bazıları çok eski bazıları çok güzel demiş diğer sayflarda son durum nedir bilginiz var mı? Bir de ebeleri ve diğer sağlık personeli nasıl? Ayrıca aklımda arzu ve aysel hanım var hangisini önerirsiniz? Bir de arkadaşlar planlanmayan doğuma kendi dr muz mu giriyor nöbetçi dr mu? Çok soru oldu ama bilgi verirseniz çok sevinirim:)

Merhabalar 19 Haftalık hamileyimKarataş hastanesine aysel hanıma kızlar gideceğim doğum paketi 3100 tlmiş gidip memnun kalan memnun olmayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…