• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Jimer Hastanesinde 2015 doğum fiyatları

burhaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
16
0
36
35
Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Jimerde 2015 için doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Telefonla aradığımda doğum fiyatlarının değişmediğini 2014 ile aynı olduğunu söylediler. Bu konuda yardımcı olacak birileri var mı? Veya jimer haricinde doğum yapılabilecek hastane önerisi olan var mı? Bursaya taşınalı 5 ay gibi bir süre oldu. Nette araştırdığım kadarı ile herkes jimer diyor ve memnun sizin önerileriniz neresidir?

Evet arkadaşlar jimerle ilgili bilgilere ve fazlasına ulaştım. Sizleri de bilgilendirmek istedim.
Jimerin 2015 doğum fiyatları değişmemiş zam yapmamışlar 2014 ile aynıymış. Bir çok kişi ile görüştüm aynı şekilde forumda da edindiğim bilgilere göre jimerden herkes memnun. Fiyatın yüksek olduğu söyleniyor ama hastaneyi gezdim her şey çok güzel ve doğum yapanlarda hizmetten memnunmuş. Bu arada jimer ek bina yapıyormuş, orada yeni süit vip odalar olucakmış. Yeni bir hizmet olucak dediler. İnşallah ben doğum yapana kadar yetişirmiş dediler. Kesinlikle memnun kalıcaksınız dedi çalışanları ve doktorum. Cenk Aşkalli yeni doktorum ve çok memnunum. Mükemmel bir doktor ve ciddi anlamda ilgileniyor aklımda bir soru bile birakmıyor. Sizlere de tavsiye ederim. Sizleri de bilgilendirmek istedim.

Back