- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Medipolde 3 arkadasim dogum yapti. Ilk bas hepsine normal dogum dediler. Dogum zamanı sezeryan olmasi lazim diyip sezeryan yaptılar. Normal dogum yapan illaki vardir ama benim cevremdekiler ve duyduklarimda hep sezeryan oldular medipolde.
Ben basaksehir tip merkezinde yaptim.Evet şikayet var da da gördüm hep. Sezeryana alıyorlarmış gereksiz sebeblerden.Siz nerede yaptınız?
Ben basaksehir tip merkezinde yaptim.
Emsey hospital var pendikte..oraya giden bi kaç arkadaşım ve kuzenimin eşi var. Hem hastaneden memnunlardı hemde normal doğum yaptılar. Kuzenimin esi daha yapmadi ama suan icin onunda normal görünüyor. Eylülde doğum yapacak.Bana baya uzakmışŞile deyim. Ve istanbul da yeniyim hiç çevremde yok.
Sizin yakınlarınızdan özelde normal doğum yapıp memnun kalan var mı bildiğiniz hastane önerebilceğiniz.
Tabii dedikleriniz doğru. Ben normal için uğraşıyorum ama doktor gerçekten geçerli bi sebeble zorunlu sezeryan derse kabul ederim seve seve. Yeterki herşey sağlıklı olsun. Doğalından olsun. Sonuçta sezeryanda zorunlu olursa doğal bir durum. Eğer sezeryan derlerse Tuzla devlet hastanesi çok güzel özel hastanelerden bile iyi yapmışlar yeni. Orada isterim hem özele para vermem.
Emsey hospital var pendikte..oraya giden bi kaç arkadaşım ve kuzenimin eşi var. Hem hastaneden memnunlardı hemde normal doğum yaptılar. Kuzenimin esi daha yapmadi ama suan icin onunda normal görünüyor. Eylülde doğum yapacak.
Ben doguma geldim diye gidemezsiniz ki hastaneye hastaneden ziyade doktor arastirsaniz. Zaten devletler belli bir haftadan sonra almiyor doktoru basta secmeniz lazim..
Ozel muayenehanesi olan doktorlari arastirabilirsiniz genelde en az 3 hastane ile anlasmlari oluyor dogum paketleri normal sizin arayarak sordugunuz fiyatlardan daha uyguna geliyor. Hisar sgk anlsmasi olmayan hastanelerden academic hospital acibademler gibi.
Baglarbasinda dilek yagmur var, academicte yaptiriyor, kosuyolu murat emanet oglu var bi.kac farkli hastane ile anlasmasi var, medicana kiziltoprakta banu hanim,
Bunlardan biri benim doktorum digerleri tavsiye bi arastirabilirsin...
Benim doktorum zamani geldiginde bebek ne durumdaysa ona gore karar vericez diyor ne sezeryan nede normal icin kesin bi tavri yok ki bencede hakli ben ne kadar normal desemde bebek uygun degilse olmazsa olmuyor.