Doğuma Hazırlık Ozel hastanelerde son ana kadar normal dogum denilip,sezeryana alinmasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Niloss_tk

Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
366
453
Iyi geceler kizlar. Kafami cok karistiran bi konu var. Sizin sahit olduklariniz var mi merak ettim. Duydugum kadariyla ozel hastanelerin cogunda doguma kadar normal dogum deyip, son anlarda sezeryana aliyorlarmis daha fazla para alabilmek adina. Bunun gerceklik payi nedir tecrubelerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum

İlk doğumumda sezeryan diye yalvardim doktoruma Son ana kadar sen normal dogurursun dedi cidden gelmedi doğuma ve ben normal yapmak zorunda kaldım. Bu seferde doktorla baştan anlaştim sakin bana normal doğum demeyin ben sezaryen istiyorum yapmayacaksaniz boşuna muayenelere para dokmeyeyim başka doktor ariyayim diye. Bana mı denk geldi bilemiyorum ama ikisi de ayrı ayrı özel hastaneler ve resmen sezaryen için yalvaran ben oldum

İlk doğumumda sezeryan diye yalvardim doktoruma Son ana kadar sen normal dogurursun dedi cidden gelmedi doğuma ve ben normal yapmak zorunda kaldım. Bu seferde doktorla baştan anlaştim sakin bana normal doğum demeyin ben sezaryen istiyorum yapmayacaksaniz boşuna muayenelere para dokmeyeyim başka doktor ariyayim diye. Bana mı denk geldi bilemiyorum ama ikisi de ayrı ayrı özel hastaneler ve resmen sezaryen için yalvaran ben oldum
Tesekkur ederim cevabiniz icin :KK15:

Ben ilk 4 ay özele kontrole gittim. Sonra devlet. Devletten daha çok memnun kaldım.
Aradaki tek fark devletteki doktor adını aklında tutamıyor canım cicimli konuşmuyor.
Özel her 2 buçuk 3 haftada çağırıyor.

Her hastaneye göre de değişiyor tabikiii. Kötü olan devlet de var.
Doğumda da korkma. Yapman gereken ebeleri dinlemek.

Ben ebe olsam bebeğinin doğması için uğraşsam seni yönlendirsem ve sen yapmazsan (ıkın falan) bende kızarım. Çünkü bebeğin için.

X