Doğuma Hazırlık ozel hastanede dogum yapcak anneler?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Baradiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
146
2
38
kizlar ozel hastanede dogum yapcam bende ekimin sonu gibi ozel hastaneye giderken yine ayni klasik hastane cantasimi hazirlaniyor yoksa daha azmi seyler aliniyor? :uhm:

evet canım klasik hamile çantası hazırlıcaksın,pek bir fark olmuyorkaydirigubbakcemile5

himm tamam canim tessekurler sen hazirladinmi cantasni neler koydun icine?ya kafam cok karisik herkes bise soyluo herkes farkli bir liste soluo sen yardimci olursan cok sevinirim canim Şeniz

normal ihtiyacın neyse onu koyuyosun canımcım bende ekim sonunda doğurcam şimdiden hayırlı doğumlarr

kizlar ozel hastanede dogum yapcam bende ekimin sonu gibi ozel hastaneye giderken yine ayni klasik hastane cantasimi hazirlaniyor yoksa daha azmi seyler aliniyor? :uhm:

canım ben medical park da doğum yaptım bebeğin kıyafetlerinde bir değişiklik yok hastanede bebek bezi, kadın pedi veriyorlar hem onların verdiği ped büyük olduğu için çok rahat.. gerisi aynı hastane cantandakileri götürüyorsun.. hayırlı doğumlar az kalmış ne güzel

himm tamam canim tessekurler sen hazirladinmi cantasni neler koydun icine?ya kafam cok karisik herkes bise soyluo herkes farkli bir liste soluo sen yardimci olursan cok sevinirim canim Şeniz

bende dün hazıladım canım ikinci bebek olunca insan daha iyi biliyor ne koyulması gerektiğini...bebek için 2 hastane çıkışı,1 tanede zıbın takımı,5-6 tane bebek bezi,ince battaniye,kalın battaniye,birkaç tane tülbentten yapılmış veya havlu kumaştan yapılmış küçük bez,birkaç tane çorap,ıslak mendil,emzik,2-3 tane çıtçıtlı badi,küçük yelek koydum...kendim içinse 2 tane gecelik yarım kollu(eğer normal doğum olacaksa),1 pijama takımı,sabahlık,yelek,çorap,terlik,1 paket ped,hastane çıkışı için kıyafet,birkaç tane iç çamaşırı hazırladım tabi bunlar şimdilik aklıma gelenler aklıma geldikçe daha hazırlarım...birde bebeğe doğunca ilk zemzem suyu ve hac dan gelmiş hurma tattırılırsa hayırlı evlat oluyormuş diyorlar kızıma tattırmıştım birde onları koydum çantaya canım...

cok saolun kzilar bende 2 hafta sonra cati buyanesine gidcem dr soyliycekmis normal yada sezaryan:KK43:
bakalim ne olcak yazarim artik buraya sonucu cok saolun kzialr fikirleriniz ve dilekleriniz icin allah sizinde bebeklerinizi korusun hepiniz allaha emanet olun..
:1hug:

cok saolun kzilar bende 2 hafta sonra cati buyanesine gidcem dr soyliycekmis normal yada sezaryan:KK43:
bakalim ne olcak yazarim artik buraya sonucu cok saolun kzialr fikirleriniz ve dilekleriniz icin allah sizinde bebeklerinizi korusun hepiniz allaha emanet olun..
:1hug:

ben 1 hafta önce acıbadem maslakta doğum yaptım. bebeğe hastaneden çıkarken giydirmek için 1 adet tulum, içine body, bir penye battaniye ve bir merserize battaniye, çorap ve patik aldım.

hastane bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladı. emziğini bile onlar verdiler. çıkarken battaniye, tulum, eldiven, şapka hepsini hediye ettiler. hastane çıkışı bile götürmeme gerek yokmuş.

kendim için 2 adet gecelik aldım. sezeryan olduğu için özellikle mini gecelik almıştım. beline kadar sıyırıp yatınca daha kolay oluyor. ped filan almadım veriyorlar. çorap, terlik, lohusa külodu aldım. hepsi bu kadar.

hayırlı doğumlar şimdiden

Kızlar siz böyle anlatınca çok garip oluyorum tüm bunları bende yaşayacağım bir an önce oğlumu kucağıma almak istiyorum ama zaman hiç geçmiyor. bende özel hastahanede doğum yapacağım 500 Şafak hastanesinde. aslında Medical Park istiyordum ancak 1.500 lira dediler vazgeçmek zorunda kaldık mirmirmirmir

X