• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel hastanede doğum düşenenler anlaşmalarınız hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız

badedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
25
3
36
İzmir
Çok heycanlıyım doğum için 7 ayınımızı bitirdik doğum için çınarlı aklımda dr özel gelıcek ama fıyatla ve hastaneler hakkında bılgım yok yardımcı olurmusunuz ??

ayyy anlamadım neden cevapsız kalıyor açılan konular bazıları konu maşallahh destanlar akıyor aceba sıtede gruplasmama var haberım yok bende cevap fikir alışverişi beklıyorum okuyan okuyana ama fikir yok enteresan ....!:43:

Çok heycanlıyım doğum için 7 ayınımızı bitirdik doğum için çınarlı aklımda dr özel gelıcek ama fıyatla ve hastaneler hakkında bılgım yok yardımcı olurmusunuz ??

canım ben istanbulda özel bir hast.yapacağım doğumu. SSK'lı olarak;

Normal doğum: 425tl + 150tl doktor ücreti + 300 tl epidural( epidural isteğe bağlı) ( kendi doktorunu isteme olayıda isteğe bağlı)

Sezeryan: 950tl + 200 tl doktor ücreti

işte böyle...

tşkr ederim paylasımın için benim doğum yerim izmirde fıyatlar ıyımiş ist da tabi sgk var özel bizimki mecburi olucak yani hayırlısı bakalım allah saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın....

Back