Evet yol baya sıkıcı oluyordur zaten bende hareket rahatsızlığı var ilaç almadan yola çıkamıyrum ama idare ederim hele bi hayırlısıyla iş olsunda.lise mezunu..çok yoruluyormu ya cevabım hastanesine göre değişir..benim kardeşim 1 saat yol çekiodu trafik adamı yoruo malum sonra 5 dedimiydi çıkma modu e hfta sonuda var sanmıyorum çok yorulcağını onun saıkıntısı sadece yoldu
Slmm.. Ben özel hastanede çalışıyorum merak ettiğiniz sorulara cvp verebilirim
Ben sabah 8 akşam 7 çalışıyorum tabiki şartları ağır,ama zevkli de bi o kadar,yada ben hastane ortamını sevdiğim için zevkli gelebilir,ama tamamen sabır gerektiren bir iş.sekreter olarak çalışabilirsin sen de.ben bölüm sekreteriyim,hasta kayıtta değilim.başka yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsin.sen daha önce çalışmadın galiba hastanede o yüzden de torpil sağlamsa alırlar yoksa deneyimli alıyorlar hep,bol şans inşallah olur
Şişlş - Fulya Dora Hospital estetik hastanesi aynı zamanda şu anda operasyon ve danışma için acil personel arıyorlar ilgilenenler z.kul@dorahospital.com.tr den zafer beyle görüşebilir !
dediğim gibi düşünüyorsanız oraya hemen başvurabilirsinizorda çalışan arkadaşlarım var benım gece müdürleri:)
geldim de gayet güzel ve başarılı operasyonlara imza atan bir hastane:)
Ben sabah 8 akşam 7 çalışıyorum tabiki şartları ağır,ama zevkli de bi o kadar,yada ben hastane ortamını sevdiğim için zevkli gelebilir,ama tamamen sabır gerektiren bir iş.sekreter olarak çalışabilirsin sen de.ben bölüm sekreteriyim,hasta kayıtta değilim.başka yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsin.sen daha önce çalışmadın galiba hastanede o yüzden de torpil sağlamsa alırlar yoksa deneyimli alıyorlar hep,bol şans inşallah olur
Canım ben lise mezunuyum,devlet hastanelerinde kpss değil büyük torpil arıyoloar.emin ol orda çalışanların hepsi ya bi bakanın tanıdığı yada başhekimin falan ben çok araştırdım,ama yok tanıdığın yoksa ne kadar deneyimin olursa olsun olmuyor.bak mesela benim çalıştığım yere üniversite mezunu biri aldılar bikaç gün önce kız daha önce çalışmamış hiç.check-up hastalırıyla ilgilencek,boş kalan zamanlarındada hasta kaydı yapacak,başvur bikaç özel hastaneye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?