Özel Hastanede Çalışanınız Var mı?

kita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
355
5
118
Diğer
Arkadaşlar aranızda özel hastanede çalışanlar bana biraz bilgi verebilir mi, çalışma koşulları, giriş çıkışları, ücreti, devlet hast.den farkı vs. ??

Bilgisayar mezunuyum özel hastaneye başvurdum alınır mıyım?

Alınırsam hangi pozisyonda başlarım işe aklımı baya karıştırdı bu aralar çünkü aynı zamanda sınava da hazırlanmam gerekiyor yürütebilecek miyim merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bende çok istiyorum hastanede çalışmak..

Sosyoloji mezunuyum..

Öğretmenlik yaptım bir dönem ama aklım hastanede nedense :/

Aslında ben hastane ortamından çokkkkk sıkılan bi insanım ama bi yerden de başlamam gerekiyor artık çalışmam gerekkk

Kimse yok mu ya cevap verebilecek

hastanesine gör değişir canım burda ankarada 19 mayısa başlıcaktı kardeşim raporatör olarak 750 + agi dediler yemek onlara ait yine..ama bi acıbadem 100 verio bilidğim kadarıyla mesela bu pozisyona göre değişir die düşünüyorum..

Peki çok yoruluyor mu ve çalışma saatleri nasıl ben aynı zamanda sınava hazırlanacağım için yürütebilecek miyim merak ediyorum

Peki çok yoruluyor mu ve çalışma saatleri nasıl ben aynı zamanda sınava hazırlanacağım için yürütebilecek miyim merak ediyorum[/QUOTE]

Hangi böl. mezunu?

Son düzenleme:
lise mezunu..çok yoruluyormu ya cevabım hastanesine göre değişir..benim kardeşim 1 saat yol çekiodu trafik adamı yoruo malum sonra 5 dedimiydi çıkma modu e hfta sonuda var sanmıyorum çok yorulcağını onun saıkıntısı sadece yoldu

Evet yol baya sıkıcı oluyordur zaten bende hareket rahatsızlığı var ilaç almadan yola çıkamıyrum ama idare ederim hele bi hayırlısıyla iş olsunda.
Özel hastanelerin çıkışları belli olmuyor diye duydum 5 gibi çıkıyorsa iyiymiş. Benim başvuru yaptığım hastane bayağı işlek ama baakalım

Slmm.. Ben özel hastanede çalışıyorum merak ettiğiniz sorulara cvp verebilirim

Ayy çok şükür yaa :)
Ya ben başvurdum ama bi akraba yoluyla cv mi vermiş ama daha dönmediler.
Çalışma ortamı nasıl ben bilg mezunuyum hangi bölümde çalışırım alınırsam? Giriş çıkış saatleri falan çalışma şartları nasıl genelde ağır diye duydum gözüm korktu ben aynı zmanda sınava çalışacam çünkü kaldırabilecek miyim

Son düzenleme:
Ben sabah 8 akşam 7 çalışıyorum tabiki şartları ağır,ama zevkli de bi o kadar,yada ben hastane ortamını sevdiğim için zevkli gelebilir,ama tamamen sabır gerektiren bir iş.sekreter olarak çalışabilirsin sen de.ben bölüm sekreteriyim,hasta kayıtta değilim.başka yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsin.sen daha önce çalışmadın galiba hastanede o yüzden de torpil sağlamsa alırlar yoksa deneyimli alıyorlar hep,bol şans inşallah olur

Şişlş - Fulya Dora Hospital estetik hastanesi aynı zamanda şu anda operasyon ve danışma için acil personel arıyorlar ilgilenenler z.kul@dorahospital.com.tr den zafer beyle görüşebilir !

Şişlş - Fulya Dora Hospital estetik hastanesi aynı zamanda şu anda operasyon ve danışma için acil personel arıyorlar ilgilenenler z.kul@dorahospital.com.tr den zafer beyle görüşebilir !

orda çalışan arkadaşlarım var benım gece müdürleri:)
geldim de gayet güzel ve başarılı operasyonlara imza atan bir hastane:)

Hangi bölüm mezunusun?
Aslında devlet hast. daha yakın bana ilk oraya başvurmayı düşünmüştüm ama orda kpss ararlar diye çekindim. Çok kararsızım yaa öff :18:
Evet daha önce staj dışında hiç iş deneyimim yok maalesef :S

Son düzenleme:
Canım ben lise mezunuyum,devlet hastanelerinde kpss değil büyük torpil arıyoloar.emin ol orda çalışanların hepsi ya bi bakanın tanıdığı yada başhekimin falan ben çok araştırdım,ama yok tanıdığın yoksa ne kadar deneyimin olursa olsun olmuyor.bak mesela benim çalıştığım yere üniversite mezunu biri aldılar bikaç gün önce kız daha önce çalışmamış hiç.check-up hastalırıyla ilgilencek,boş kalan zamanlarındada hasta kaydı yapacak,başvur bikaç özel hastaneye bence

Sağol canım ben bu aralar banka sınavını kafaya koydum haber gelmedi zaten ordan bekliyorum artık banka sınavından sonra bakacağım duruma göre neresi olursa.

kızlar bende çağrıldım İncirli Ethica hastanesinden hasta danışmanı pozisyonu için... Günde kaç saat ne kadar maaşla çalışılıyor bu pozisyonda? Lisans veya ortaogretm mezunu olmak bir fark unsuru meydana getiriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…