• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hastane muayene ücretleri

Sunsun9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
1.670
610
38
28
İstanbul Avrupa yakasında kadın doğum polikliniklerinde muayene ücretine ne kadar ödüyorsunuz? Tahliller ne kadar tutuyor ?

İstanbul Avrupa yakasında kadın doğum polikliniklerinde muayene ücretine ne kadar ödüyorsunuz? Tahliller ne kadar tutuyor ?
Muayene için en uygun 1000 tl den başlıyor hastaneye göre farklılık gösterebiliyor. 3.500 olan bile vardı. Tahlil içinde hamileliğin ilk dönemlerinde bi hastaneye gitmiştim baya bir şeyler istedi doktorum 3.800 tuttu fiyatı bende aynı tahlilleri devlet hastanesinde yaptırmayı tercih ettim.

Muayene için en uygun 1000 tl den başlıyor hastaneye göre farklılık gösterebiliyor. 3.500 olan bile vardı. Tahlil içinde hamileliğin ilk dönemlerinde bi hastaneye gitmiştim baya bir şeyler istedi doktorum 3.800 tuttu fiyatı bende aynı tahlilleri devlet hastanesinde yaptırmayı tercih ettim.
Muayene için özel hastaneye gidip tahlilleri devlette yaptırıyorsun o zaman

Muayene için özel hastaneye gidip tahlilleri devlette yaptırıyorsun o zaman
Aynen öyle zaten çok kapsamlı tahlili ilk aylarımda istedi doktor. Geri kalan düzenli tahlilleri de sağlık ocağında yaptırdım. Bu zamana kadar da bi sıkıntı olmadı hep normal geldi sonuçlarım. Muayene için hem ilk gebelik olduğundan hem de özelde bayan doktor olduğu için daha ayrıntılı bilgi verdikleri için tercih ettim.

Back
X