özel hastane mi,devlet hastanesi mi?

asiyecik

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
4
0
16
Antalya
sevgili arkadaşlar benim için biraz erken bir soru belki ama merak işte:) doğumu sizce özelde mi yoksa devlet hastanesinde mi yapmalı?gerçi ilk muayeneye devlet hastanesine gittim çok pişman oldum hiçbir açıklama yapmadı sayın doktor bozuntusu.ben de devlet memuruyum ama insanlara hiç böyle davranmıyorum.o yüzden canım çok sıkılmıştı.ordan çıktım hemen özel hastaneye gittim.neyse arkadaşlar tecrübelerinizden yararlanalım.

hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle.. Bende haziranda 4üzlerime hamile kaldım.. Şuan 2izlerimle yola devam ediyoruz. Hamileliğimin ilk başlarından bu yana hep özel hastaneye gittim. Çünkü çok daha öncelerden devlet ve üniversite hastanelerine takıntım var. Dediğin gibi çok çabuk, geçiştirici bakıyorlar ve özeldeki gibi açıklama yapmıyorlar. gebeliğim çoğul olduğu için bir çok kez üniversite hastanesine de gitmek zorunda kaldım bazı işlemler için ve mecbur olduğum için sabrettim ama bir daha gelmicem Allah düşürmesin diye diye gittim hep. Zaten hamilelikte iyice hassaslaşıyoruz. Doktorun seni rahatlatması ve ruh halinden anlaması çok önemli.. o yüzden kesinlikle özel hastane diyorum ben..

Ne kadar zor bir soru..iki doğumumu da özelde yaptım.. ilkinde az daha ölüyordum ve az daha rahmimi alıyorlardı..Devlet hastanesinde hayata döndüm...ikincisinde sezaryen oldum ve huzur içinde evime döndüm..Özel hastanenin kalitesi çok önemli..ama devlet hastanesinde kendine bir doktor ayarlayıp güvenli bi doğum yapabilirsin..

hande0408 çok güzel bi konuya değinmiş.. bence kesinlikle özel hastahane, heleki ilk doğumunuzsa.. benim çevremde doğumhaneye doğum için girip ebelerden çok azar işiten insan var.. hatta şiddet gören koluna bacağına vurulan..
özel hastahane olmalı ancak güvendiğiniz, hakkında yorum aldığınız bi özel hastahane..

arkadaşım bende 5 aylık hamileyim ve şimdiye dek özele gittim bundan sonrada özele giderim ki dogumumda özel de olacak zaten çünki ben devlet hastanelerinde dogum yapıpta çok pişman olan kadın tanıyorum öyüzden özel hastane diyorum....

imkanınız varsa helede ılk dogumunzsa ozel hastane tabıkı..ıkıncıde ınsan daha rahat oluyor en azından basınıza gelıceklerı bılıyorsunuz

özel hasdtane diye tutturmak bana fantazi gibi geliyor. paranı veriyorsun. altından girip üstünden çıkıyorlar. hemen bi sezaryan yapıyorlar. iki güler yüze kanma bence. devlet hastanesinde yaapılan doğum sayısıyla, özeldeki birmi. devlet hastaneleri bu konuda daha tecrübeli kesinlikle. bende ilk haamile kaldığımda özelle başlamıştım. ama sonradan kafama dank etti, öyle iki tatlı söze kanma bence.

arkadaşlar bende ilk bebeğime hamileyim benim için ve de bulunduğum yer için kesinlikle özel derim ama her yerde bu şekılde değildir.nice güzel devlet hastaneleri vardır veya olmasını umuyorum kesin bir kanıya varmak bence yanlış

bende bu konuda kararsızım özel hastane fiyatı aslında butcemi zorlamıyor ama sanki bosa verilen para gibi geliyr yıllarca calısıp ssk ödüytrz fakat memur arkadasların davranısı yüzünden devlet hastanelerinden bu hassas dönemimizde öcü gişbi kacıyrz ve ben hala kararsısızmm o parayı cocugumun hazırlıgına kullanmak bi yandan daha mantıklı gelirken bi yandan para için aci bir tecrübe yasamakta istemiyrm hele ki ilk dogumda peki ya siz kızlar ?

Bende bu konuda hamileliğimden bu yana düşünmekteyim.şuanda özel bir doktora gidiyorum,doktorumdan çok memnunum ancak bütçe olarak biraz bizi zorlayacak gibi görünüyor.sevgili doktorum hastanesinde mesaiye kalmadığı için mesai dışında bebiş ben geliyorum derse ya 350 tl fark ödeyip doktorumu bakırköyden çağırtacağım yada erkek doktorlara bırakacağım kendimi :s
Bir de devlet hastanesinde ebelik yapan bir arkadaşım var,onun hastanesi ile şuanki doktorum arasında gidip geliyorum.ne yapacağım bilemedim zaman daralıyor

ben özel hastane diyorum kesinlikle.. büyükşehirde yaşıyorum sözde devlet hastaneleri 5 para etmez..ben özele gidiyorum vajinamın üst kısmında şiddetli ağrı olunca en yakın devlet hastanesinin aciline gittik ultrosonda bebeği görüp rahatlamak için saat 4de niye geldiniz bu saatte doktor olmaz diye azarladılar ilk önce sonra 11 haftalık hamile olmama rağmen alttan muayene etti feci şekilde.. ve hiç bir şekilde açıklama yapmadan çekip gitti. çok korktum kanama olacak diye.. insan canını ucuz sanıyorlar hemen şikayet ettim. kesinlikle özel diyorum..

İlk muanemi devlet hastanesinde yaptırdım bu kadar mı şeker bir doktor olur keşke polıklınıkte olsaydı dedım bu ay dogum servısınde ama onumuzdekı ay polıklınıge gelıcek inş.

2 gün öncede özele gittim hospıtalıuma gitmez olaydım bu kadar mı suratsız bir kadın olur gıcık oldum asla gitmem oraya bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…