Şikayetiniz sadece filminizin saklanmadığı yönünde miydi yoksa zararınızın tazminini de istemiş miydiniz?Bunun üzerine cimere, sağlık bakanlığına, tüketici haklarına başvurdum. 3 ay sonra bana gelen cevap uyarı yaptıkları.. iyi de kardeşim benim maduriyetim ne olacak? madem öyle neden hastanın maduriyetini gidermiyorsun? parasını vermişim, acısını çekmişim eğer görevlerini yapıp arşiv tutsalardı paşa gibi gidecek filmin ham halini alacak doktoruma teslim edecektim..
suan mecbur cektırıcem de benım asıl sınır oldugum hastanenın gorevını yapmaması ve pişkin davranmaları
Çekileyim ki çekilicem de zaten ama sonuçta bir maduriyet söz konusu ve hastanenin tutumu yanlış.. ya yeniden yapılamayacak birşey olsaydı? anlatabiliyorumdur umarımRahim filmi belli bir süreden sonra yeniden çekilmek zorunda zaten.
E 5 yıl olmuş, zorundasınız yani.
Eğer bir problem yoksa - ki yok demiştiniz- şimdiki testte öyle çıkar ama eğer bir problem varsa sonradan olmuştur. Saklasalardı iyi olurmuş ama zaten çekilmek zorundasınız.
Ona diyecek birşey yok zaten. Şikayet etmelisiniz bu durumu.Çekileyim ki çekilicem de zaten ama sonuçta bir maduriyet söz konusu ve hastanenin tutumu yanlış.. ya yeniden yapılamayacak birşey olsaydı? anlatabiliyorumdur umarım
hanımefendi ettim zaten konumu tam okursanız.. bunun üzerine ne gibi bir yol izlemeliyim hukuken veyahut başka şekilde diye soruyorumOna diyecek birşey yok zaten. Şikayet etmelisiniz bu durumu.
Konuyu okudum da kafam dolu olamaz mı, unutmuş olamaz mıyım arkadaşım?hanımefendi ettim zaten konumu tam okursanız.. bunun üzerine ne gibi bir yol izlemeliyim hukuken veyahut başka şekilde diye soruyorum
sormayın vallahi.. avukata da gittim bana demesi astarı yüzünden pahalı olur.. şöyle ki dava açılacakmış dava masrafları karşı tarafın avukatlık masraflarını vs ben ödicekmişim.. anlamadım bu işiYasal olarak yapmaları gerekeni yapmadıkları için kimse tahlilini, filmini tekrar çektirmek zorunda değil. Tamamen haklısınız. Ben olsam dava açarım, yesinler cezayı. Kendi işleri için lazım olan evrağı 100 yıl saklarlar, hastaya gelince tekrar çektir derler. Bi halt yedin bari de ki buyrun ücretsiz çekelim kusura bakmayın. Sağlıkta dönüşüm diye diye tüccarların eline kaldı sağlığımız. Hasta hakları, etik vs umurlarında değil. Varsa yoksa şirketin çıkarı.