olur mu hiç yanlış anlamamYanlış anlamayın ama güncel bir rahim filmi çekilse daha iyi değilmi 5 yıl olcak nerdeyse belki başka bi sıkıntı oluşmuş alabilir şuan rahimde sonucta uzun bi zaman var arada
Konunun hakimi değilim doğru yanlış diyemem ama bana kalırsa yeni bi film daha iyi olur
insan anlamıyor cidden, bu kanunlar neden var öyleyse demi? e nabıza yüklenirse sorun olmaz. zaten artık hemen hemen her hastane aynı alt tabanı kullanıyor.Yapilacak bir sey yok defalarca benzer seyler yasadim bana denetlemediklerini sadece yanlis tedavide mudahale ettiklerini soylediler
Yeni bir film cektirip ham halini temin etmelisiniz
Yanliz o programlar farkli oldugu icin yine isinize yaramayacak bu seferde calismiyor diyecekler
Sevindim o zamn bi sıkıntı yoktur insallah bizim genel olarak bahsediyorum hangi işimiz düzgün ki zatenolur mu hiç yanlış anlamambenimde aklıma geldi, doktoruma söyledim oda tabiki ama hiç sorun yazmıyor raporunda eğer yazsaydı yenisini isterdim dedi.. eskisini görelim ona göre karar verelim dediler. bana da mantıklı geldi.. çünkü yeni muayenemde vajinal ultrason, hormonlar, dopler vs de hiç sorun yok.
çok teşekkürler.. bende artık ümitsizliğe düştümSevindim o zamn bi sıkıntı yoktur insallah bizim genel olarak bahsediyorum hangi işimiz düzgün ki zaten
O yüzden maalesef bi sonuç alacağınızı zannetmiyorum konuyla ilgili
insan anlamıyor cidden, bu kanunlar neden var öyleyse demi? e nabıza yüklenirse sorun olmaz. zaten artık hemen hemen her hastane aynı alt tabanı kullanıyor.
yok kuzum ya baktım malesef.. çalıştığım için izin almak istemedim özele gitmiştim.. ahh ahhNetten falan bulunamıyor mu acaba hic denediniz mi hoş gidip istemişsiniz netten çıkacak olsa sizede verirlerdi.
Valla devlet hastanelerini bu yüzden seviyorum kaç yıl önceki tahlillerini bile görebiliyorsun
işte bende korkuyorum. cahıllıgıme denk geldı guvendım cd aklıma bıle gelmedıBen cekildim ve cd olarakta verdiler kagit olarakta
Kagidi doktorw göster cd sakla. Isine elbet baska hastanelere gittiğinde de yarar dediler. Yani 2.kez cekilmeme gerek kalmiyacak. Ben araştırmada cektirdim anestezi felan almadim dogumdan beterdi ölüyorum sandim. Cd var diye rahatim birdaha cekilmeye dotum olmazdi
bende aynen boyle dusunuyorumHastanenin sitesinden labaratuar röntgen vs sonuçlara bakma imkanın varsa orda çıkabilir vermeye üşenmiş olabilirler ayrıca yeni çektirmen gerekiyorsa neden tekrar orada çektiresin şuna tedaviye başladığın yerde çektirmen daha doğru olur hem aradan yıllar geçmiş o zamandan bu zamana çok şey değişmiş olabilir
çok teşekkürlerbende tüp bebek yaptım ama sizin rahim filmiçok uzun zaman olmuş güncel filimi isterler benden öyle istemişleri ilk çektirdigim filimde hiç birşey çıkmamıştı en son çektirdigimde sag tüp de genişleme olmuş
suan mecbur cektırıcem de benım asıl sınır oldugum hastanenın gorevını yapmaması ve pişkin davranmalarıBu vesileyle guncel film cektirin bence.