Özel Hastane Lazer Epilasyon Tavsiyesi

withoutlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
512
Puanlar
158
Yer
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süredir araştırıyorum ancak bir türlü karar veremedim. Aranızda özel hastanede lazer epilasyon yaptıran ve memnun kalan var mı? Varsa, hangi hastane? Lütfen yardım edinnnnnnnnnnn :KK43::KK61:

Ben incirli Ethi**nın Estethi*a adlı tıp merkezinde yaptırıyorum. Bir seans gittim daha ama şu an memnunum. Koltukaltım tamamen döküldü ve henüz çıkmadı, genitalimde toplasan 20 30 tane kaldı. Daha 6 seansım var umutluyum. :)

Bu bahsetiğiniz tıp merkezi hangi semtte? Bir de kullanılan makine hangisi bilginiz var mı?
Genîtal çabuk sonuç veriyor diyorlar ama korkuyorum çok acır mı diye. Bütün bacak ve koltukaltı düşünüyorum öncelîkle

Başka şubeleri de vardır ama ben İncirlidekine gidiyorum, Bakırköye yakın. Bana alexle başladılar. İlerledikçe seanslar cihaz değiştiriyorlar. Diode ve Nd Yag var. Kalınlığa göre onlara geçeceklermiş. Genital toplasanız 10 dakika bile sürmüyor, dayanılmaz bir acısı yok yani. İlk seans çok acır sonrakilerde acımaz dediler, ilk seansta da çok acı hissetmedim ben. Bence yaptırıp kurtulun :)

Ben beşiktaşta oturuyorum buraya yakın şubesi varmış gidip görüşmek lazım. Boğaziçi tıp merkezi bide öZel levent varmış bu üç yeri arayıp bilgi alayım karşılaştırma yapayım. Dediğiniz gibi yaptırmışken oradan da kurtulayım. Peki genitalde her yerine yapıyorlae mı alt taraflara falan.

O şubeleri için bir şey diyemem tabi ben sadece İncirli için söylemiş olayım görüşün sonucu buraya da yazın ki herkes bilgilensin. :) Genital komple yani afedersiniz poponuzun arasını açıp atış yapıyorlar o derece kapsamlı.

O zaman süper:) bazı yerler çok kapsamlı yapmıyor diye duymuştum. Arayıp bilgi aldıktan sonra buraya da yazarım. Başladıktan sonra da görüşlerimi paylaşırıö herkes bilgilensin çok sıkıntılı bir durum inşallah hepimiz kurtulurız bu dertten:( benim tenim de beyaz etkili olur diye düşünüyorum

Beyaz tenliyseniz ve siyah köklü kıllarınız varsa Alex en etkilisi.:) İnşallah kurtuluruzz :)

Evet siyah köklü kıllarım tenim de beyaz sanıyorum işe yarar :) Yarın arayıp bilgi alayım hastanelerden. Belki başka arkadaşlar da görüşlerini paylaşır çünkü gidip de memnun olmayan çok kişi var. Başlamışken iyi bir yerde yaptırmak istiyorum. Size de yorumda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim. Bu arada ücret ortalama ne kadar veriyorsunuz?

Bana kampanya var demişlerdi kampanya bitmiş olmalı şimdi ama siz yine sorun. 6 seans+1 kontrol 590 TL koltukaltı ve genital. :) Nakitte ikiye bölüyorlar kredi kartında üçe bölüyorlar.

12 Ocak ilk seansımdı. 12 Şubata randevu verdiler ama henüz çıkmadı. Çıkmazsa erteletin demişlerdi.

Koltukaltlarım komple döküldü. Genitale kese yaptım hepsi elime geldi hâlâ çıkmadı iki bölgemde de. Genitalimde toplasan 20 30 tane var şu an.

Çok güzel sonuç almışsın o zaman:) 3-4 seansa çoğu biter bence. Lazer işlemine başlamadan önce bir şey sürüyolarlar mı yoksa direk uyguluyorlar mı? Çok soru sordum ya kusura bakma :) Cumartesi falan gitmeyi düşünüyorum çünkü korkularım azalsın biraz :KK46:

Gitmeden benim de çok kafam karışıktı bir de öğrenciyim bütçem az o yüzden iyice araştırdım anlıyorum seni istediğini sor çekinme yeter ki kafanda soru işareti kalmasın.:) Yani 6 seansta bitsin de gerisi sorun değil inşallah :)) Bir şey sürmediler ama bitince krem sürdüler kremi istersen bizden al istersen bepanthen silverdin gibi yanık önleyici nemlendirici kremler sür dediler. Ben almadım da sürmedim de ama sorun yaşamadım.:)

Ben de yeni başladım çalışma hayatına öğrenciyken gidemedim şimdi biraz maddi olarak düzene girmişken başlıyayım diyorum. Zaten kısa sürede bitecek bir şey değil ama yaza kadar baya biter diye düşünüyorum. Bu yaz rahat edeyim şort veya etek giyemiyorum yıllardır ağdayla alsam bile bacaklarım pürüzsüz olmuyor hiç :KK12: Özel bölgeye ağda da yapamıyorum acısına dayanamıyorum bu yüzden hep jilet yaptım tabi çoğaldı baya. Yarın arayıp bilgi alayım birkaç yerden aralarından seçim yaparım makine aynı oldukça aslında çok da fark etmez nerede yapıldığı işte sadece hastane olmasına dikkat ediyorum. Güvende hissetmek istiyorum. Genital bölgede kararma var benim bide bu beni düşündürüyor acaba etkili olur mu diye bikini bölgesi kısmı normal ama alt taraflarda kararma var :KK61:

Cihaza ben de güveniyorum aynen öyle en kötü personelde sorun yaşarsın yaşarsan Allah korusun... Çok iyi düşünmüşsün aradan çıksın bir an önce. Jiletle alman iyi olmuş kalın olması lazerde avantaj. Zaten bir ay önceden kökten alma işlemini bırakmak gerekiyor. Seanslara da çıkanları traş edip gidiyorsun canım. Bekliyorum haberlerini tüysüz günlerin olsun :))

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için cumartesi gidebilirsem akşam paylaşımda bulunurum:) Beraber kurtuluruz inş bu kıllardan. İyi akşamlar şimdilik :KK25:

Rica ederim :KK39: İyi akşamlar canım kararmayı sorun etmiyorlar ve lazerle gidiyor diye biliyorum için rahat olsun. :)

Back