Özel hastane heyet raporu

burcusami

Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
13.562
17.060
298
36
Merhabalar. Ben kadrolu öğretmenim ağustos sonu okulum acilicak ve doktoruma konuştuğumda senin için kalabalik sınıflar risk heyet raporu veririm sıkıntı olmaz dedi. Bugün bi yakınım devlet memurlarına ozel hastaneden alinan heyet raporu geçerli değil dedi. Biraz araştırdım ama oyle bisey bulamadim. Bilgisi olan var mı acaba

Merhabalar. Ben kadrolu öğretmenim ağustos sonu okulum acilicak ve doktoruma konuştuğumda senin için kalabalik sınıflar risk heyet raporu veririm sıkıntı olmaz dedi. Bugün bi yakınım devlet memurlarına ozel hastaneden alinan heyet raporu geçerli değil dedi. Biraz araştırdım ama oyle bisey bulamadim. Bilgisi olan var mı acaba
Gecen seneye kadar öyle birsey yoktu. Sonucta rapor rapordur hala olacagini sanmiyorum da durumunuz nedir ki risk raporu veriyorlar size

Gecen seneye kadar öyle birsey yoktu. Sonucta rapor rapordur hala olacagini sanmiyorum da durumunuz nedir ki risk raporu veriyorlar size
Düşük riskim var hastane disinda bi yere gitmiyorum. Sınıflarım 40 kişilik meslek lisesindeyim ve branşım İngilizce. Doktorum benim icin risk olucğaını düşünüyor zaten tüm hamileler icin risk degil mi bu virüs?

Ben kullandım son aylarımda heyet raporu erken doğum riskim vardı erken doğdu zaten. Sıkıntı olmadı ama öğretmenlerin raporları soruşturmaya açık. Araştırılır özellikle pandemide. Artık devlet memurları 24. Haftada doğum iznine ayrılıyor bu arada.

Düşük riskim var hastane disinda bi yere gitmiyorum. Sınıflarım 40 kişilik meslek lisesindeyim ve branşım İngilizce. Doktorum benim icin risk olucğaını düşünüyor zaten tüm hamileler icin risk degil mi bu virüs?
24 haftalık olanlar idari izinli sayılacak. Siz kaçıncı haftada olacaksınız ağustos sonu. Bu arada sınıfları kalabalık yapmamak için uğraşılacak, az kişilik sınıflar ayarlanırsa, raporun nedeni boşa çıkmış olur, geçerliliğini kaybedebilir.

Yazdiginizi okurken hamile oldugunuz kismi görmemişim kusura bakmayin lütfen. Saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Bu süreçte zaten özele devlete bakılmaz. Normalde de boyle birşey yok. Sadece özel sektör ozelden alinan raporlari sorun edebiliyor. Iciniz rahat olsun

24 haftalık olanlar idari izinli sayılacak. Siz kaçıncı haftada olacaksınız ağustos sonu. Bu arada sınıfları kalabalık yapmamak için uğraşılacak, az kişilik sınıflar ayarlanırsa, raporun nedeni boşa çıkmış olur, geçerliliğini kaybedebilir.
15 haftalık olucam. İşte az kisi ayarlansa bile 20 kişilik olucak ve öğrencilerimi az cok tanıyorum. Normallesme surecinde de maske takmak zorunlu sözde ama cezai bi yaptırım yok malesef genelde. Yani bi eğitimci olarak açıkçası sağlıklı bi ortam olusabilcegine inanmıyorum ve bebeğimi de kendimi de tehlikeye atmak istemiyorum

15 haftalık olucam. İşte az kisi ayarlansa bile 20 kişilik olucak ve öğrencilerimi az cok tanıyorum. Normallesme surecinde de maske takmak zorunlu sözde ama cezai bi yaptırım yok malesef genelde. Yani bi eğitimci olarak açıkçası sağlıklı bi ortam olusabilcegine inanmıyorum ve bebeğimi de kendimi de tehlikeye atmak istemiyorum
Çok haklısınız. 3lü eğitim de olabilir diyorlar o zaman hani kalabalıklık boşa çıkar. Başka bir nedende gösterilebilir riskli bir durum sonuçta. Özel hastanelerin raporu da geçerli oluyor bu arda. Bir arkadaşımda aldı, doğuma kadar gelemedi okula, özel hastanedeydi doktoru..

Geçen sene özel hastaneden verilen heyet raporu bende sıkıntı yaratmadı.

İl dışı hastane olmadıktan sonra devlet, özel farketmez. Yönetmelikte öyle bir şey yok .

Çok teşekkür ederim herkese. Bende yönetmelikte oyle bisey görmedim zaten ama o tanıdığım sağolsun kafamı karıştırdı

Back
X