- 11 Şubat 2023
- 8.875
- 18.039
İslamiyet dininde doktora mahrem yoktur. (Konu dine evrilmesin ama ) İmkan vardır kadın doktor tercih eder evet olabilir. Ama erkek ve kadın doktor arasında senin için iyi olan erkekse ona gitmen gerekir. kızılcık şerbetinde gecen hastane sandı heralde erkeksiz hastane derken.Yok ebesinin şeyi tövbe yarabbım bu kadar kafalar geri ya haram mı bu anlamadım ben yanı birsey dikkat edilecekse dışarı etsinler doktor ne alaka tövbe yarabbım ya hadı dogumu kadın yapsın daha rahat eder o ayrı da buna da ayrı şaşırdım vay be demekkı secebılıyoruz öyle güzelmiş hangi sülaleden acaba bu kadar istekdıkleri olcak kızılcık şerbetını cok mu izlıyorlar acaba
O tamamen tercıh ama erkesız mumkun değil nerde yoklar ki keşke olmasalarİslamiyet dininde doktora mahrem yoktur. (Konu dine evrilmesin ama ) İmkan vardır kadın doktor tercih eder evet olabilir. Ama erkek ve kadın doktor arasında senin için iyi olan erkekse ona gitmen gerekir. kızılcık şerbetinde gecen hastane sandı heralde erkeksiz hastane derken.
Katılıyorum doktor seçilebilir tabii ki de dini özgürlük ve kişisel özgürlük ama çalışanı erkek olmasın demek ne kadar muhafazakar olunursa olunsun etik değil. Parayı basıp erkekleri çıkarsınlar mademİslamiyet dininde doktora mahrem yoktur. (Konu dine evrilmesin ama ) İmkan vardır kadın doktor tercih eder evet olabilir. Ama erkek ve kadın doktor arasında senin için iyi olan erkekse ona gitmen gerekir. kızılcık şerbetinde gecen hastane sandı heralde erkeksiz hastane derken.
Evde doğum? Başka türlüsü sizi tatmin etmez zira.Antalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Senin orandan burandan çalışana ne be.Antalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Antalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Yok hayır tanıdığımız bir bayanın anadan doğmadayken. Asistan öğrenci tut birsuru erkek girmiş Bunları bende yaşanması istemiyorum ne yapmam gerek gittiğim özel hastanede sordum normal doğumda kadın doktor ve ebe oluyormuş ama sezaryenle anestezi ekip erkek oluyormuş Bilgin varmiÇalışandan kastınız doktor değil herhalde, ameliyathanede mi olsun istemiyosunuz kimse
Evet haklısınız ama belden aşağı neden açıyorlar ki sezaryandaDr.um erkekti spinal anestezi ile sezaryen oldum. Ameliyathanede birkaç erkek çalışan vardı. Anestezist, hemşire vs. Biri eşimin mahalleden arkadaşıydı. 100 erkek görse beni öyle umursamazdım ama nedense orda yerin dibine girdim hahahaha belden aşağısını açmışlardı halyle masaya alırkenof tanımyanca sıkıntı yok da tanıdık olunca çok kötü be
Nereyi açsınlar mesela?Evet haklısınız ama belden aşağı neden açıyorlar ki sezaryanda
Doktor değil yanında temizlik görevlisi çalışan doktor degil meseleBenım anlayamadım doktora mı çalışan demiş cok pis yadırgadım şuan sinir oldum aşırı derecede eger doktora çalışan diye hitap etmişşe
Doğumhaneye hademe doğum sırasında elinde paspas girmiyor merak etmeyinDoktor değil yanında temizlik görevlisi çalışan doktor degil mesele