Kendinize özel bir hastane açarsanız neden olmasın ?Antalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Çalışan derken neyden bahsediyorsunAntalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Bugün yurtdışında uçarak olay yerine giden bir sağlık personelinin videosunu izledim. Yıl 2025, ülkemizde durum böyle. Daha ne diyeyim bilemedim.Antalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Benım anlayamadım doktora mı çalışan demiş cok pis yadırgadım şuan sinir oldum aşırı derecede eger doktora çalışan diye hitap etmişşeBugün yurtdışında uçarak olay yerine giden bir sağlık personelinin videosunu izledim. Yıl 2025, ülkemizde durum böyle. Daha ne diyeyim bilemedim.
Geçen buna çok çok çok benzer biri konu açmıştı, bir küçük operasyon için . Beni odaya gotururken başka hastaların önünden gecirmesinler, benimle birlikte aynı anda başkasına işlem yapmasınlar, içerde erkek temizlikçi olmasın, odama erkek temizlik personeli gelmesin gibi gibi...Çalışan derken neyden bahsediyorsun
Doktor olsun veya olmasın ne fark eder ki.. bu nasıl zihniyet ben anlam veremiyorum..Benım anlayamadım doktora mı çalışan demiş cok pis yadırgadım şuan sinir oldum aşırı derecede eger doktora çalışan diye hitap etmişşe
Bu arada ben bunu internette görmüştüm.... Kadın doğum doktoruydu hanımefendi ve evlerde doğum yaptırıyordu daha sağlıklı falan diyordu. Öğretmen,hakim birçok meslekten anne tercih ediyor beni diyordu onu hatırladım.Size bir yöntem söyleyeyim bir ebe ile anlasın evde doğum yapın ! Başka türlü sizin istediğiniz koşullari sağlayacak bir hastane olduğunu sanmıyorum.
Geçen buna çok çok çok benzer biri konu açmıştı, bir küçük operasyon için . Beni odaya gotururken başka hastaların önünden gecirmesinler, benimle birlikte aynı anda başkasına işlem yapmasınlar, içerde erkek temizlikçi olmasın, odama erkek temizlik personeli gelmesin gibi gibi...
Yok ebesinin şeyi tövbe yarabbım bu kadar kafalar geri ya haram mı bu anlamadım ben yanı birsey dikkat edilecekse dışarı etsinler doktor ne alaka tövbe yarabbım ya hadı dogumu kadın yapsın daha rahat eder o ayrı da buna da ayrı şaşırdım vay be demekkı secebılıyoruz öyle güzelmiş hangi sülaleden acaba bu kadar istekdıkleri olcak kızılcık şerbetını cok mu izlıyorlar acabaGeçen buna çok çok çok benzer biri konu açmıştı, bir küçük operasyon için . Beni odaya gotururken başka hastaların önünden gecirmesinler, benimle birlikte aynı anda başkasına işlem yapmasınlar, içerde erkek temizlikçi olmasın, odama erkek temizlik personeli gelmesin gibi gibi...
Cavidan dedikleri kadınBu arada ben bunu internette görmüştüm.... Kadın doğum doktoruydu hanımefendi ve evlerde doğum yaptırıyordu daha sağlıklı falan diyordu. Öğretmen,hakim birçok meslekten anne tercih ediyor beni diyordu onu hatırladım.
Umarim ulke o kadar da geriye gitmemistir, umarim oyle bi hastane yoktur sizde bulamazsiniz, bulursaniz vay bu ulkenin halineAntalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum