Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz fiyat almadım ama gittiğim hastanede şuan muayene bin liraMerhaba istanbul avrupa yakasinda dogum paketi fiyatlarini ogrenen varmi Fiyatlar nedir acaba?
Merhaba Siz ne zaman fiyat almiştiniz acaba Diger hastanelere göre iyi bence fiyati gittiginiz bi doktor varmi onerebileceğinizMedipol bahçelievler muayne 2bin zorunlu sezeyan 50 istek 70 normal 35
Hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunzdan memnunmusunz ?Ben henüz fiyat almadım ama gittiğim hastanede şuan muayene bin lira
Medipoldaki fiyat sadece dogum ucretimi yoksa muayene dahilmi cnm Ne kdr uçmus medikalparkin ucretiMedikalpark liv acıbadem vs bunlarda 120 civarıymış paket bu arada. Muayene dahil herhalde.
Gayet makul diger hastanelere bakark doktorlari nasil iyimiAvcilar Anadolu Hastanesinde muayene 1800 tl sezeryan 35 bin tl.
Ben istanbulda yaşamıyorum aralık fiyatı buymuş muhabbet hoca galiba. Benim sigortam karşılıyor yaşadığım şehirde arkadaşım da böyle fiyat aldıMerhaba Siz ne zaman fiyat almiştiniz acaba Diger hastanelere göre iyi bence fiyati gittiginiz bi doktor varmi onerebileceğiniz
Hiç bilmiyorum benim sigortam var sadece 2 kere çamlıca medipole gittimMedipoldaki fiyat sadece dogum ucretimi yoksa muayene dahilmi cnm Ne kdr uçmus medikalparkin ucreti
Anladim canim ocakta degismistir fiyat muhtemelenBen istanbulda yaşamıyorum aralık fiyatı buymuş muhabbet hoca galiba. Benim sigortam karşılıyor yaşadığım şehirde arkadaşım da böyle fiyat aldı
Ben doktor icin tercih ettim. Tanidigim 5. 6 kisi ayni doktorda dogum yapmisti ve memnundu. Acikcasi o doktor hangi hastanede olsa giderdim. Suan icin takibinden, ilgisinden memnunum. Nst ye girdigimde ebelerin yaklasimindan, guler yuzunden, sorularima cevaplarindan da memnunum. Ama henuz dogum yapmadim. O sebeple dogum sureci nasil gecer bilemiyorum.Gayet makul diger hastanelere bakark doktorlari nasil iyimi
Sigorta hamilelikte ypiliyormu oncemi yptrmk gerekiyorduHiç bilmiyorum benim sigortam var sadece 2 kere çamlıca medipole gittim
Yok yapılmıyor 1 sene önceden olması lazım benim sigorta fetal dnayı bile karşılıyorSigorta hamilelikte ypiliyormu oncemi yptrmk gerekiyordu
Anladim canimYok yapılmıyor 1 sene önceden olması lazım benim sigorta fetal dnayı bile karşılıyor