Tamamen ev ortamında üretilen kurabiyelerimiz sevdikleriniz ve sizler için özel günlerinizi tatlı geçirmeniz için yapılır. kendi kızımın da deli gibi yediği kurabiyelerimi sizlerin beğenisine sunuyorum. sipariş ve bilgi için mesaj atabilirsiniz.
kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm :) şimdiden tebrik ediyorum
nikah-nişan modellerimizin tanesi 2,5 ile 3,5 arasında değişiyor 300 adet kurabiye 750 tl.
kalpli mini boy kurabiye modellerimizden isterseniz 300 adetini 450 tl.
hangi modelden isterseniz yapılır üzerine isimleriniz kaşeyle basılır.
dilerseniz isim ve tarih etiketlerimizde tasarlanmaktadır. kurabiyelerinizin hepsi tek tek paketlenip kurdele ile süslenmektedir.
Mini tadimlik çiçek süslü kutuda nikah ve nişan kurabiyelerimiz
100 Adet çiçek süslü kutu + 100 adet kurabiye + 100 adet etiket baskı KARGO DAHİL =250 Tl.
Sipariş verildikten 1 hafta sonra kargo ile adrese teslim
Yeni Model Bebek Şekerlerimiz
Şekerlerimizin süslemesi tül,kurdele,mavi yada pembe renkli nazar boncukları ile yapılmakta olup; içine sizin arzunuza göre renkli badem şekeri yada lavanta koyarak yapılmaktadır.
Kişiye Özel tasarımlanan etiketlerimiz de bebeğinizin ismi ve doğum tarihi bulunmaktadır.
Pembe Keçeden Araba şeklinde bebek şekeri
Pembe Keçeden Yaka Şeklinde Bebek Şekeri - Mavi rengide mavcuttur.
Pembe Sepetli Tavşan Bebek Şekeri - Mavi rengide mevcuttur.
Keçeden Tulum, Nazar Boncuklu Kadife Kutu (Mavi rengide mevcuttur),Biberon Şeker(Mavi rengi mevcuttur),1 yaş bebek biblosu (Pembe rengi mevuttur)
Çeşitli Çerçeve Modellerimiz
Keseli Mini Tepsiler
Renkli Çiçekli Mini Kovalar
Çeşitli Nikah Şekerlerimiz
Mini Keseli Tepsilerimiz içlerinde renkli badem şekeri ile kişiye özel tasarımlı etiketler ile hazırlanmaktadır.
300 adet mini tepsi + 300 adet etiket = 450 tl.
Mor Çiçekli gelin buketi nikah şekeri tüller,mor çiçekler,lavanta ve kurdele ile süslenmiştir. istenilen renk tül ve çiçekler kullanılır.
300 adet + 300 etiket = 300 tl