- 30 Mart 2011
- 378
- 9
-
- Konu Sahibi denizyesili
Ellerinize saglik gercekten cok guzel olmus kurabiyeleriniz
Bende kizlarimin dogum gunu icin yaptirmak istiyorum suslemelerimiz hello kittyli olacak acaba yapabilirmisiniz resminide koyarsaniz facebook a gorebilirim daha cok var dogum gunumuze ama simdiden basladim arastirmalara tesekkurler
Ellerinize saglik gercekten cok guzel olmus kurabiyeleriniz
Bende kizlarimin dogum gunu icin yaptirmak istiyorum suslemelerimiz hello kittyli olacak acaba yapabilirmisiniz resminide koyarsaniz facebook a gorebilirim daha cok var dogum gunumuze ama simdiden basladim arastirmalara tesekkurler
Cok tesekkur ederim ilginize
Hemen yapmisiniz
3. Ve 4. Resimleri çok beğendim sadece kafası olan ama en çok 3. Resmi beğendim pembe kurdelalıyı
Fıyatlarını bırde kaç gün önceden sipariş vermem gerek bırde özelden bana mesajla tel no yollarmısınız
Teşekkürler
Kızlarım üçüz 3 yaşına girecekler inşallah çok güzel şeyler yapmak istiyorum allahın izniyle
Paketleme yaparken küçük etiket yapıp isimlerini yazarsak dahada güzel olur
Sadece bir fikir
Allah bağışlasın yavrularınızı,benim de bir kızım var 3 aylık,evlat bambaşka bişey,insan herşeyin en iyisini istiyor evladı için,dediğiniz şekilde etiketlere de yazabiliriz isimlerini,isterseniz kurabiyelerin üstüne de yazabiliriz,siz nasıl isterseniz...
Ay çok küçük daha kızınız allah bağışlasın
Allah sağlıklı uzun ömür versin
Gerçektende öyle herşeyin en iyisi olsun istiyor insan evlatları için
Çok güzel olur kurabiyelerin üstüne de yazarız allahın izniyle rabbim saglık versinde herşey olur
Öyle tabi,Rabbim saglık versin yeterli,hatta bir iki tane ornek yaparım fıstıkların isimleriyle ona göre secersiniz o gün gelince