Özel günleriniz için özel ikramlar...

denizyesili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
378
9
Mrb arkadaşlar..!Uygun fiyata bebek kurabiyesi,diş kurabiyesi,söz-nişan kurabiyeleri yapıyorum,Türkiye'nin bütün şehirlerine gönderebilirim,istenildiği takdirde kurabiyeleri koymak için hoş sepetler de hazırlıyorum ve kurabiyeleri bu sepete yerleştirip gönderiyorum,ayrıca kurabiyelerimin tadına ve görüntüsüne yakından bakmak için numune gönderebilirim,sistemden kaynaklanan bir hata yüzünden malesef buraya fotoğraf ekleyemiyorum ama facebooktan zehra kurabiye dünyası diye yazarsanız ürünlerimin fotoğraflarını görebilirsiniz,şimdiden ilgilenen veya ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim..

Ellerinize saglik gercekten cok guzel olmus kurabiyeleriniz
Bende kizlarimin dogum gunu icin yaptirmak istiyorum suslemelerimiz hello kittyli olacak acaba yapabilirmisiniz resminide koyarsaniz facebook a gorebilirim daha cok var dogum gunumuze ama simdiden basladim arastirmalara tesekkurler

İlgilendiğiniz için tşk ederim meryem hanım,ben yapabileceğim hello kitty li modellerin resimlerini ekliyorum facebook a siz ordan seçin beğenin,ne zaman doğum gününüz?ben istanbuldayım

İlgilendiğiniz için tşk ederim meryem hanım,ben yapabileceğim hello kitty li modellerin resimlerini ekliyorum facebook a siz ordan seçin beğenin,ne zaman doğum gününüz?ben istanbuldayım

Dedim ya cok var daha 25 agustosta ama yurt disinda yasiyorum turkiyede yapicaz kutlamayi yani daha erken yapicaz biraz
15 agustos gibi dusunuyorum insallah

Cok tesekkur ederim ilginize
Hemen yapmisiniz
3. Ve 4. Resimleri çok beğendim sadece kafası olan ama en çok 3. Resmi beğendim pembe kurdelalıyı
Fıyatlarını bırde kaç gün önceden sipariş vermem gerek bırde özelden bana mesajla tel no yollarmısınız
Teşekkürler

Rica ederim Meryem hanım,asıl ben tsk ederim.

Kızlarım üçüz 3 yaşına girecekler inşallah çok güzel şeyler yapmak istiyorum allahın izniyle
Paketleme yaparken küçük etiket yapıp isimlerini yazarsak dahada güzel olur
Sadece bir fikir

Kurabiye işi tamam sıra pastada
Ama konyada olmam işi zorlaştırıyor cok güzel pasta yapan yerler buldum netten ama çoğu istanbulda ve şehir dışına pasta gönderemiyorlar konyadada yok öyle pasta yapan ama daha çok var belki bulurum bir yer

Kızlarım üçüz 3 yaşına girecekler inşallah çok güzel şeyler yapmak istiyorum allahın izniyle
Paketleme yaparken küçük etiket yapıp isimlerini yazarsak dahada güzel olur
Sadece bir fikir

Allah bağışlasın yavrularınızı,benim de bir kızım var 3 aylık,evlat bambaşka bişey,insan herşeyin en iyisini istiyor evladı için,dediğiniz şekilde etiketlere de yazabiliriz isimlerini,isterseniz kurabiyelerin üstüne de yazabiliriz,siz nasıl isterseniz...

Ay çok küçük daha kızınız allah bağışlasın
Allah sağlıklı uzun ömür versin
Gerçektende öyle herşeyin en iyisi olsun istiyor insan evlatları için
Çok güzel olur kurabiyelerin üstüne de yazarız allahın izniyle rabbim saglık versinde herşey olur

Öyle tabi,Rabbim saglık versin yeterli,hatta bir iki tane ornek yaparım fıstıkların isimleriyle ona göre secersiniz o gün gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…