ÖZEL GÜNLER İÇİN; Bebek,Nikah,Kına,ANNE-ÇOCUK(Kostüm-taclar),Kapı Süsü..

Sonyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
87
85
41
Merhabalar, ben de evde zevkle hazırladığım ürünleri satıyorum :)
doğum, doğumgünü, nişan, nikah, nikah şekeri, el aynası

[photo=medium]1233804[/photo]

Son düzenleme:

nikah, nikah şekeri, kına gecesi, nişan, hediye, hediyelik, gelin, damat, smokin, fötr

Yalnızca pembe ya da karışık renklerde (pembe, mavi, sarı, yeşil, kırmızı), ister bebek isterseniz nikah şekeri olarak seçtiğiniz objelerle süsleyerek hazırlayabilirim.

Bebek, yeni evli, kızbebek, erkek bebek, kapı süsü, hastane odası, oda süsüs, çerçeve, gelin, damat, hoşgeldin bebek, yenidoğan

Bebek ya da çiftlerin isimlerini yazarak istenilen renklerde objelerle hazırlıyorum

Yenidoğan, bebek, çocuk, kız, melek, kuş, Anne kız, kanat, melek kanadı, doğum fotoğrafı, doğum günü

Hazır satılan kanatların aksine; minik, yumuşacık tüylerle, bebek ya da çocuğunuzun yaşına uygun ölçüde hazırlıyorum.
Yeni doğan bebeğinizin fotoğraf çekiminde, çocuğunuzun doğum gününde ya da okul gösterilerinde kullanabilirsiniz.

Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık bayıldım.o araba olan var ya pudraydı sanırım. İkizlerimin doğum gününde düşünüyorum fiyatları nasıl acaba

Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık bayıldım.o araba olan var ya pudraydı sanırım. İkizlerimin doğum gününde düşünüyorum fiyatları nasıl acaba
Merhabalar, öncelikle teşekkür ederim ve bebeklerinize sağlıklı, mutlu uzun ömürler dilerim.
Sorduğunuz ürün malesef hazırladığım en maliyetli dolayısıyla da en pahalı ürünüm.
Bu ürünü sadece pembe renkte hazırlayabildiğim gibi, pembe, sarı, yeşil ve mavi renklerde karışık olarak da hazırlayabilirim (hepsi açık tonlarda ve bebek için çok uygun)
Pembe olarak tek renk düşünüldüğünde adet fiyatı 10tl, karışık renklerde ise 9 tl'dir.

Sevdiğim beğendiğim şeyler hep pahalı
Malesef bütçemize uygun değil. Teşekkürler
Beğendiğim başka şey olursa yazarım yine

Sevdiğim beğendiğim şeyler hep pahalı
Malesef bütçemize uygun değil. Teşekkürler
Beğendiğim başka şey olursa yazarım yine
Asıl ben teşekkür ederim. Malesef kendime alışveriş yaparken ben de sizin gibi hissediyorum. :)

Tütü, lavanta kesesi, takı yastığı, kapı süsü, ikiz, şeker, kolonya, mevlüd, zemzem, pembe, kurdale, kız, kız bebek, hastane, hastane odası, doğum, doğum günü,

Takı yastığı ve dekor için hazırladığım pabuçlar... (Hepsi yalnızca elde hazırlandı)

Kapı süsü

El yapımı minik tütü şeklinde lavanta keseleri

İkizler için hazırladığım şeker kutuları

hastanede ziyarete gelenler de bebekler gibi koksun diye; bebe kolonyaları

Mevlüt için üç yudumluk zemzemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…