• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozel goztepe hastanesinde dogum yapan yada yapacak olan var mi?

Burcupoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
281
192
33
39
Arkadaslar 1 ay sonra dogumum var insallah. Son anda doktorumu degistirdim. Ozel goztepeye basladim.
Orada dogum yapan yada yapacak biri var mi?
Cevap yazarsaniz sevinirim

Slm. Bende çok kararsızım doktor ve hastane konusunda. Doktorumdan memnunum ancak sezeryan yanlısı gibi geliyor bana. Benim doğumuma dört ay var. Büyük olasılıkla bende özel göztepede Fatih esen e gideceğim. Namını çok duydum. Normal doğum istenirse sonuna kadar destekliyormuş.
Umarım sende hemen doğuruverirsin arkadaşım. Tercihin gayet yerinde. İçin rahat olsun.

Slm. Bende çok kararsızım doktor ve hastane konusunda. Doktorumdan memnunum ancak sezeryan yanlısı gibi geliyor bana. Benim doğumuma dört ay var. Büyük olasılıkla bende özel göztepede Fatih esen e gideceğim. Namını çok duydum. Normal doğum istenirse sonuna kadar destekliyormuş.
Umarım sende hemen doğuruverirsin arkadaşım. Tercihin gayet yerinde. İçin rahat olsun.
Bugun cok hareketli bigundu smdi yazabiliyorum kusura bakma canim
Insallah sende sag salim rahatlikla dunyaya getirirsin bebisini :nazar:
Hastane butik bir hastane ilk once sasirdim ama sonra muayenelerinde ultrason , nst cihazi fln son teknoloji.
En son gittigimiZde dogum yapanlara sorduk cok memnunuz herkes cok ilgili dedi. Son anda doktor degistirdigm icin merakliyim birsz bu konuda :)

Back