zenosstar Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2012 19 1 86 İstanbul 13 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zenosstar #1 Özel Gaziosmanpaşa Hastahanesi kadın doğum bölümünden memnun kalan varmı ? Son düzenleme: 25 Nisan 2022
kadir_mete Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2013 60 0 16 40 Yalova 13 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zenosstar #2 özel g.osmanpaşa hastanesini bilmiyorum ama g.oşmanpaşada asya sağlık cerrahi tıp merkezine dr.hakan seven var ilk doğumumu o yaptırdı çok memnun kaldım.şimdi yalovada oturuyorum eşimi ikna edebilseydim ikinci doğuma da ona gidecektim
özel g.osmanpaşa hastanesini bilmiyorum ama g.oşmanpaşada asya sağlık cerrahi tıp merkezine dr.hakan seven var ilk doğumumu o yaptırdı çok memnun kaldım.şimdi yalovada oturuyorum eşimi ikna edebilseydim ikinci doğuma da ona gidecektim
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 9 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zenosstar #3 Tatlım ben tavsiye üzerine Hakan beyde jürtajımı oldum Küçükköy merkezde polikliniği 4 4lük bi doktor nşiddetle tavsiye ederim
Tatlım ben tavsiye üzerine Hakan beyde jürtajımı oldum Küçükköy merkezde polikliniği 4 4lük bi doktor nşiddetle tavsiye ederim