• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Özel Enderun Anaokulu - Beylikdüzü (Yakuplu)

ZuzuLa

Aykut Efenin, Eylülün Annesi :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
209
0
316
40
Aylarca harıl harıl kreş ararken tesadüfen işyerimin 2 sokak yanında anaokulu olduğunu görür görmez içeri attım kendimi ve tofurum yaklaşık 3 aydır orada eğitim görüyor. Beylikdüzü - Yakuplu çevresinde anaokulu bulmak çok kafa karıştırıcıdır. Eğer bu civarlarda okul arayanınız varsa seve seve canı gönülden tavsiye ederim. Bilginize :):lepi:

Aylarca harıl harıl kreş ararken tesadüfen işyerimin 2 sokak yanında anaokulu olduğunu görür görmez içeri attım kendimi ve tofurum yaklaşık 3 aydır orada eğitim görüyor. Beylikdüzü - Yakuplu çevresinde anaokulu bulmak çok kafa karıştırıcıdır. Eğer bu civarlarda okul arayanınız varsa seve seve canı gönülden tavsiye ederim. Bilginize :):lepi:

canım, ben de anaokulu arıyorum bir süredir ama hiçbir yere güvenemiyorum. benim oğlum 2,5 yaşında ve ne yazık ki 10-15 kelime haricinde hala konuşamıyor. yemek olayımız da ayrı bir problem. sen yakınlarda bir anaokulundan sözetmişsin ama neresi olduğunu belirtmemişsin. lütfen özelden bana mesaj atıp yardımcı olurmusun?
(adım nalan) şimdiden teşekkürler

canım konunun başlığında okulun adı yazıyor Özel Enderun Anaokulu

canım konunun başlığında okulun adı yazıyor Özel Enderun Anaokulu

kusura bakma canım, gerçekten bu aralar çok dalgınım galiba. yine de çok çok teşekkürler. müsait olunca orayla ilgili birkaç birşey sormak isterim. konu çocuk olunca çok güvenemiyorum... kendine ve ufaklığına iyi bak. hoşçakal

Aaaaaaa..... bu arada benim biricik oğlumun adı da Efe

allah bağışlasın. konu dikkatimi çekti benimde çünkü benim yeğenimi adı da efe. :)))
bende beylikdüzü civarında yeğenimin gittiği (2,5 yaşında) hem ona kendi kendine yeme, ingilizce hemde sosyal iletişimi kaazandıran Ekin anaokulunu tavsiye edicem size. mutlaka gidin bir bakın...

Back