• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel eğitimde öğretmenlik vs müdürlük

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Öğretmenliği tercih edersem istediğim şehirlerde 3500 alacağım haftada 40 saat derse gireceğim(bilmeyenler icin özel ders usulü). Müdürlük için 3500-4000 arasi bir sayi olacak. Müdürlük sorumlulu&u fazla olsa da basit iş etik değerlere dikkat ettiğim sürece sıkıntı yaşamam ama İzmir'e gitmem gerekecek. Simdi diyeceksiniz ki ben İzmir asigiyim yeeaa. Ama ben değilim ailemden uzak olmak istiyorum. Ailem manisa da ikide bir yanima gelirler mi diye çekincem var. Bir yandan da müdürlük koltuğu ve rahatligi cezbediyor. İkilemde kaldım.

Mudurlugi önermem . Cazip gelse de yazın full calismak ,sorumluluk fena...ben vekaleten yapmıştım kısa bir süre. Bana o bile yetti. Müdür yardımcılığı da öyle. 1 sene yapti M. Herkes idari izinlerde gezerken ben genç yaşta okulda boya işleri 😂 öğretmenlik öyle mi...dersin 12 de bitti mi çıkıyorsun. Karneti verdigin an tur planlari yapmaya başla.(bu virüs illaki bitecek). Hayır maaş da pek farketmiyor . Müdürden çok para alan arkadaşlarımız var.

Mudurlugi önermem . Cazip gelse de yazın full calismak ,sorumluluk fena...ben vekaleten yapmıştım kısa bir süre. Bana o bile yetti. Müdür yardımcılığı da öyle. 1 sene yapti M. Herkes idari izinlerde gezerken ben genç yaşta okulda boya işleri 😂 öğretmenlik öyle mi...dersin 12 de bitti mi çıkıyorsun. Karneti verdigin an tur planlari yapmaya başla.(bu virüs illaki bitecek). Hayır maaş da pek farketmiyor . Müdürden çok para alan arkadaşlarımız var.
Özelde çalışacağım ya özel egitim ve rehabilitasyon merkezlerinde öğretmenlerin de yaz tatili yok. Müdürler maks. 12 saate giriyor. Atanamazsam da kpss calisma acisindan müdürlük daha rahat gibi.

Back
X