özel eğitim ser. hk. bilgisi olan varsa yardım ltf.

Exorcist

Pantolonlu Bulut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
799
11
özel eğitim sertifikası hakkında bilgisi olan var mı? bir süredir araştırıyorum ama bu konuda bir türlü sağlıklı bilgi edinemedim bu sene içinde erzurum, rize ve yalovada açılmış sanırım ama hangi tarihlerde açılıyor bunu bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarsa çok sevinirim

özel eğitim sertifikası hakkında bilgisi olan var mı? bir süredir araştırıyorum ama bu konuda bir türlü sağlıklı bilgi edinemedim bu sene içinde erzurum, rize ve yalovada açılmış sanırım ama hangi tarihlerde açılıyor bunu bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarsa çok sevinirim

her zaman açılan bir seminer değil ihtiyaca göre açılıyor.okula gelen yazılardan ve meb in sitesinden takip edebilirsiniz.ayrıca hizmet içi eğitim modülünden takip edebilirsiniz.hizmet içi eğitim modülünde başvuru ekranı var durumunuz uygunsa sizede açılacaktır.

şuan okullarda 30 saat olarak verilen özel eğitim seminerinden bahsetmiyoruz değil mi

2007 yılında en son açıldı 2008 hizmetiçi semınerıne bakarsanız olmadığını görürsünüz ayrıca gazı üniv de açılcak 6 ay sürelı ona da kpss şartı aranıyor en az 65 almak lazım atanamamış olcaksın ayrıca

her zaman açılan bir seminer değil ihtiyaca göre açılıyor.okula gelen yazılardan ve meb in sitesinden takip edebilirsiniz.ayrıca hizmet içi eğitim modülünden takip edebilirsiniz.hizmet içi eğitim modülünde başvuru ekranı var durumunuz uygunsa sizede açılacaktır.

yalnız ben kadrolu ya da sözleşmeli değilim zaten öyle olsam sertifikayada ihtiyaç duymayacağım ama malesef atamam bazı nedenlerden dolayı olmadı bir türlü yaş haddi de doldu artık neyse sonuç olarak hizmetiçi kurslara katılamayacağım söylendi bana ama yine kimseden ve hiç bir yerden sağlıklı bilgi alamıyorum bu konuda

canım, arkadaşlarda anlatmış...sonuçta bir sınıf öğretmeni olarak görev yapanlara (mebte) bu sertifika kursu açılıyor....ama sen eğer dışardan bunun eğitimini almak istiyorsan DEÜ de özel eğitim yüksek lisans açıldı.....sen izmire gelip okuyabilir misin bilmiyorum....ama bu alanda yüksek lisans yaparsan tüm özel eğitim kurumları sana kapısını açar.....

X