Merhabalar mental aritmetik ve özel eğitim veren kurumda öğretmenim. Her seviye matematik ve geometri dersi veriyorum. Öncelikle pedagojik testlerden geçirip öğrenme modelini belirledikten sonra kişiye özel program hazırlıyorum. Okul öncesi, ilköğretim, lise, TEOG, YGS, LYS, AÖF, KPSS, DGS her seviyede deneyimim vardır. İşim gereği özellikle okul öncesiyle çalıştığım için dersi ders gibi değil oyun ve bulmaca gibi anlatarak kesinlikle eğlenceli bir hale getiriyorum. Asla ezberletmeden mantığı kavratıyorum bu sebeple tereddütsüz garanti verebiliyorum. Mantığı ortalama 5 seansta kavrayan öğrenciler sonrasında kendileri üretmeye ve hızlanmaya başlıyor. Kurumumdan, daha önce çalıştığım öğrencilerimden, şuanki öğrencilerimden ve velilerinden referanslarım ve başarı hikâyelerim mevcuttur.
Sadece bilgi amaçlı da olsa mesaj atıp danışabilirsiniz. Ders ücretlerim uygundur, İstanbul'un her bölgesinde sizin evinizde veya Beşiktaş'ta kendi ev-ofisimde ders veriyorum. Numara yayınlamak yasak diye bildiğim için yayınlamıyorum, lütfen mesajla site üzerinden ulaşın.
Iyi günler, eğitim hayatınızda başarılar dilerim.