Özel Doga hospital mi Özel Esencan hastanesimi yardim hanimlar

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar avcilar esenyurt arasu bir yere tasindik turgut ozal mh yeni taşındım esenyurt degil diyorlar avcilara bagli ama esenyurt belediyesine ait ben anlamadim bu işi:)

Neyse gelelim asıl konuya 34 haftalik hamileyim doktor arayışına girdim bu iki hastanede dogum yapan varmi hangisini onerirsiniz yada kaldigim yere yakin memnun kaldiginiz ozel hastane hangisi lütfen gören es gecmesin :(

Esencanı pek iyi duymadım çalıştığım zamanlarda ama şimdi nasıldır bilmiyorum.
Beylikdüzü medilife cok oneriyorlar ama bilemiyor insan şans birazda bu işler.

Benim doktorumun özel muaynehanesi var Avcılar hospitalde doğum yaptırıyor. 3hafta once annemin arkadaşının kızı doğum yapmış ayni doktor ve hastanede cok memnun kalmış. Ama işte dediğim gibi biraz da şans işi bu.
Rabbim hepimize sağlıkla eksiksiz noksansız kavuşmak nasip etsin inşallah.

Avcilar hospital den de cok sikayet duydum oyuzden orasi kafami kurcaladi peki sizin doktorun ismi nedir ve dogum arti ozel doktorun doguma gelmesi nekadar fiyat acaba
Esencanı pek iyi duymadım çalıştığım zamanlarda ama şimdi nasıldır bilmiyorum.
Beylikdüzü medilife cok oneriyorlar ama bilemiyor insan şans birazda bu işler.

Benim doktorumun özel muaynehanesi var Avcılar hospitalde doğum yaptırıyor. 3hafta once annemin arkadaşının kızı doğum yapmış ayni doktor ve hastanede cok memnun kalmış. Ama işte dediğim gibi biraz da şans işi bu.
Rabbim hepimize sağlıkla eksiksiz noksansız kavuşmak nasip etsin inşallah.

Avcilar hospital den de cok sikayet duydum oyuzden orasi kafami kurcaladi peki sizin doktorun ismi nedir ve dogum arti ozel doktorun doguma gelmesi nekadar fiyat acaba
Eminim ki şikayet olmayan yer yoktur arkadaşım ben de avcılar hospitalde şikayette duydum cok memnun olanı da ama doktoruma güveniyorum ve tanıdığım bir çok kişi de memnu ayrıldı hastaneden.
Doktorumun ismi Türkan Erden Mutafoğlu.
Fiyati hiç konuşmadım açıkçası bir bilgim yok maalesef.

Back
X