özel dikim pronovias nişanlığımı ve 2 kına kıyafetimi satıyorum

alex83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
600
2
selam kızlar..öncelikle herkese mutluluklar dileyerek nişanlığımı ve iki abiyemi satıyorum..
öncelikle elbiseler dikildiğinde boyum 163 kilom 49.. 34 36 beden giyiniyorum..
nişanlığım pronovıas ın gelınlık modellerınden..sadece 1kez nişanımda giydim..modeli kalca altına kadar balıktır, komple kalcaaltına kadar drapelı eteklerı sıfondur.ben ek olarak belırlı yerlerıne orjınal swaroskı tas ıslettım bıraz süsü sevdiğim için..nişanlığımın sırtı korsajlıdır..ipleri istenilen ayarda ayarlanabilir.. 36 beden için uygundur.. fotoğraflardan gece mavisi $DSCN7064.jpg $DSCN7071.jpg $DSC00100 (2).jpg $DSCN7084.jpg
kınada giydiğim 2 adet abiyem var..kırmızı olan tamamen pullu kumastan dikilmiştir.üzerinde inci ve swaroski karışımı taş işlemesi yapılmıştır..işlemeler elbisenin sırtındada devam ediyor,fotoğrafta görünmüyor..önünde diz üstünden 1 karış kadar yukarıda yırtmacı vardır.. göğüs kısmında dolgulu sutyen içten dikilidir..36 beden için uygun..

ikinci yeşil abiyem komple taş işli görüldüğü gibi balık model önü ve sırtı v şeklinde geliyor..
ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsınlar lütfen..istanbuldayım..uygun zaman olursa gelip deneyebilirsiniz.. $DSC00002.jpg

Son düzenleme:
şu an özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum :) kırmızı elbisenin fiyatını öğrenebilir miyim?

bi süre gelemedim kızlar şehir dışındaydım..herkese iyi bayramlar..

Ben de kırmızıyı beğendim ama alacak olsam baya bi tadilat gerekir hem boydan hem de daraltmak lazım:/

X