- 2 Ekim 2012
- 977
- 57
- 33
İzmirde Çok özel bir modaevinde özel olarak dikilmiştir ve 3000 tl ücret ödenmiştir. Komple Fransız dantel ve alttan ışıltılı tülü bulunan çok uzun olmayan hafif kuyruklu bir modeldir. Asla kimsede göremeyeceğiniz özel bir modeldir. Tesettürlü bayanlarında rahatça giyebileceği bir modeldir.
Harhangi bir modaevinde 1500 tl ye kiraya verilen bu gelinliğimi ben çok uygun bir fiyata ihtayacı olanlara ankara içi kiraya vermek istiyorum.
Sadece ben düğünümde giydim buna rağmen kuyruk hafifte olsa tozlandı diye kuru temizlemesinide yaptırdım.
Yani güvenle tercih edebileceğiniz bir gelinlik...
Aslında benim için çok özel gelinliğim alırken binbir özenle aldım kıyamıyorum fakat imkanlar bunu gerktirdiği için kiraya vermek istiyorum.
Düşünenler mesaj yolu ile iletişime geçebilirler. Ankara içi tercihimdir. Elden almanızda mümkün.
Fiyat: 650 tl
38-40 beden uyumludur.
Harhangi bir modaevinde 1500 tl ye kiraya verilen bu gelinliğimi ben çok uygun bir fiyata ihtayacı olanlara ankara içi kiraya vermek istiyorum.
Sadece ben düğünümde giydim buna rağmen kuyruk hafifte olsa tozlandı diye kuru temizlemesinide yaptırdım.
Yani güvenle tercih edebileceğiniz bir gelinlik...
Aslında benim için çok özel gelinliğim alırken binbir özenle aldım kıyamıyorum fakat imkanlar bunu gerktirdiği için kiraya vermek istiyorum.
Düşünenler mesaj yolu ile iletişime geçebilirler. Ankara içi tercihimdir. Elden almanızda mümkün.
Fiyat: 650 tl
38-40 beden uyumludur.