Özel Ders Verenler....

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Arkadaşlar,yeni çıkan bir sistem var da bu konuda pek bilgi bulamadım

Şimdi ben şehir değiştirdiğim için özel ders bulmak zor oluyor...

Ajanslar oluyormuş komisyonla çalıştırıyormuş...

Bunları netten araştırdım,bir tanecik var.O da zaten bilgi vermemiş

Yani güvenebilir miyiz?

Sonuçta başkalarının evine yollayacaklar,bir de bunlarla anlaşmalar,sözleşmeler

nasıl oluyor,bir bağlayıcılığı gerçekten oluyor mu ?

Teşekkür ettim bile....

merhaba,
öncelikle ajans değil de özel ders bürosu deniyor bunlara bildiğim kadarıyla. ajans diyince tanıtım elemanı, hostes vb anlaşılıyor daha çok.

herhangi bir anlaşma imzalamadan önce çok iyi okuyun, olmadık işler açılmasın başınıza. isterseniz ek madde koydurun, hani kabul edilen derse devam zorunludur vb (diyelim kabul ettiniz ama çocukla ya da veliyle anlaşamadınız ya da yolu size çok ters çıktı adres ilk gittiğinizde).

ödemelerin nasıl olacağını öğrenin (bazen veliden siz para alıp, büroya komsiyonu veriyorsunuz ya da veli büroya veriyor siz oradan alıyorsunuz, ödemelerin ne zaman yapılacağıyla ilgili de bir madde olup olmadığına dikkat edin.

birkaç büro olsa- siz tek yer var demişsiniz, alınan komisyonu karşılaştırın, işsiz kalan öğretmenler nedeniyle resmen sömürüyor bazı yerler.

eve ders gidecekseniz, mutlaka veliyle önceden görüşün hatta öğrenciyle görüşmeyi talep edin, okulunu, sınıfını, ders kitaplarını, hangi konularda zorlandığını vb sorun, bunlara cevap verebiliyorsa gerçek bir öğrencidir, kem küm ediyorsa düşünün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…