Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özel çakmak erdem hastanesinde normal doğum tercih eden doktor
- Konu Sahibi dilek0224
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Nisan 2017
- 3
- 0
- 6
- 31
24 mart 2017 de çakmak erdemde normal doğum yaptım. Hamileliğim boyunca Beykoz devlet hastanesine mustafa serdar yaşartekine gittim. Tavsiye ederim. Doğum için de beykoza gittik ama eşimi içeri almadılar 40+5 ti ve artık doğum yapmam gerekiyordu. Suni sancı ile orda başlamayı kabul etmedim ve sabah çıkıp erdeme geçtik. Sancı odasında suni sancı ile ve 3 santim açıklık ile başladık. Doktorumuz yasemin hanımdı. Doktordan çok işi yürüten ebe oldu. Süheyla ebe gerçekten süreci iyi yönetti. Cesaretlendirdi, sıcak davrandı. Beykozdan çıkmamızın sebebi ebelerin soğuk ve sert konuşmaları idi. Kızlar nere giderseniz gidin eğer normal doğum yapacaksanız işi yürüten ebe, bunu unutmayın. Doktor ara ara geldi, kontrol etti, doğum bittikten sonra dikiş attı ve gitti. Sancı odası, doğum sonrası odamız ve doğum sonrası takipten çok memnun kaldık. Gece boyunca bebeği ve beni kontrol ettiler. 1000 tl ücret ödedik.
- 12 Nisan 2017
- 20
- 1
- 16
- 35
Kesinlikle katılıyorum doktor normal doğumda önemli deil ama sezaryende çok önemli. O yüzden erdem hastanesini önermiyorum kesinliklé.sancı ile gittim bebek tersti sezaryene aldılar ama beni de bebegimin de hakkına girdiler.3 aydr psikolojim bozuk.umraniye kadın doguma zeynep Kamile gidin erdem gitmeyin ucuz diye
- 12 Nisan 2017
- 20
- 1
- 16
- 35
Ben de ona gittim hiç memnun kalmadım. Umarım senin doğumun iyi geçmiştirDr Funda Ayşe Demir i tavsiye ederim canım. Son haftamda Çamlıca Erdem den çakmak erdeme transfer oldum :) sebebiyse doktorun sezeryan taraftarı olmasıydı :) suan için hersey iyi gidiyo doktor normal doğumu beklicez dedi haftaya cumaya kadar beklicez bakalım hayırlısı :)
- 10 Nisan 2017
- 3
- 0
- 6
- 31
Şahsi görüşüm hamilelik boyunca tek bir hastane ve doktora bağlı kalmamak. 34. haftada çocuğum ters duruyordu doktor bana sezaryen dedi. İnternete baktığımda çocuğun 37. haftaya kadar dönüp duracağını söylüyordu ve öyle de oldu. Erdem ve başka özellerde çatı muayenesi yapacağız dediler, düzenli gittiğim Beykoz devlet hastanesindeki mustafa serdar yaşartekin, bunun özellerin uydurması olduğunu; doğum haftası gelmeden yapılacak çatı muayenesinin nişanın ve devamında suyun gelmesine sebep olacağını söyledi. Yengemin özelde erken yapılan çatı muayenesinden sonra suyu geldi ve çocuk strese girerek kordon dolanması oldu ve doğumda öldü. Geçen sene medistate hastanesinde beraber çalıştığımız öğr 5 bin liraya doğum yaptı
- 10 Nisan 2017
- 3
- 0
- 6
- 31
Şahsi görüşüm hamilelik boyunca tek bir hastane ve doktora bağlı kalmamak. 34 haftada çocuğum ters duruyordu doktor bana sezaryen dedi. İnternete baktığımda çocuğun 37. haftaya kadar dönüp duracağını söylüyordu ve öyle de oldu. Erdem ve başka özellerde çatı muayenesi yapacağız dediler. Beykozdan doktorum Vaktinden önce yapılan çatı muayenesi nişanın gelmesine ve dolayısıyla suyun gelmesine ve erken doğuma neden olacağını söyledi . Yengem bunun yüzünden çocuğunu kaybetti. Erdemde çatıma baktırmadım 40 hafta dolana kadar.Daha pahalı daha iyi demek asla değil. Aynı okuldan öğretmen arkadaşım medistate' te 5bin lira vererek doğum yaptı ama doktor bile gelmemiş. Unutmayın dört kilonun üstüne çıkmadığı sürece normal doğum mümkün. Vücudunuza güvenin ve korkmayın. O, vakti geldiğinde ne yapacağını biliyor. Nasıl çıkar o çocuk ufacık yerden diyordum ama 3 kilo 120 gr olarak doğdu kızım şükürler olsun.
- 7 Ağustos 2019
- 9
- 0
- 86
- 29
Doktorunuz kimdeKesinlikle katılıyorum doktor normal doğumda önemli deil ama sezaryende çok önemli. O yüzden erdem hastanesini önermiyorum kesinliklé.sancı ile gittim bebek tersti sezaryene aldılar ama beni de bebegimin de hakkına girdiler.3 aydr psikolojim bozuk.umraniye kadın doguma zeynep Kamile gidin erdem gitmeyin ucuz diye