canım her agadada aynı olucak diye birşey yok bu sefer tenin daha hassastır ondan kaşıntı oluyordur çok kaşıma bepanthen sür devamlı yada trosd diye bi krem var çok iyi gelir
cnm ben senelerdır agda yaptırıyorum.Bu aykı agdamdan sonra bır kasıntı bırkasıntı yolucam neredeyse bıkını bolgemı okadar korktum kı.Arastırdım ınternetten bu ay agda yaptıran 100 kadından 90 ında ole olmus nedenıde bılınmıo kasıntım yenı yenı gecıo .Tuvelet olayına gelınce bıkı bolhendekı kasıntıyla kanamanın bı ılgısı yok orası belkı hemoraıd falan olabılır takıplemen lazım kendı kendını kontrol et
cok ilginc ya niye boyle birsey olduki acaba :26:
doktora git bi zahmet
kendini doktor sanma
netten bakarak teşhis koyamazsın
valla bılmıyorum kı nıe ole oluo hatta agda yaptırmadan oncede netten bı yazı okumustum dıo du kı bu ay ıcınde dolunay ınsan uzerınde ters etkıler yaratıcak falan hadı len dedım bende.Orada orneklerde vermıstı ama sonra anladım kı demekkı demk ıstedıklerı sey bu gıbı seylerdı... :S sacma gelıo dımı ınsanlara :Svalla abanda sacma gelıo:)
dolunay olayı bende var canım, inanıyorum ben ona, ama hiçte bakmadım yaptırmadan önce.valla bılmıyorum kı nıe ole oluo hatta agda yaptırmadan oncede netten bı yazı okumustum dıo du kı bu ay ıcınde dolunay ınsan uzerınde ters etkıler yaratıcak falan hadı len dedım bende.Orada orneklerde vermıstı ama sonra anladım kı demekkı demk ıstedıklerı sey bu gıbı seylerdı... :S sacma gelıo dımı ınsanlara :Svalla abanda sacma gelıo:)
her yerde var senin gibiler dimi.
herhalde doktora gideceğim, ama önce buna benzer bişeyler yaşayan var mı diye sormak istedim.
senin kadar aklım olduğundan eminim.!
ayrıca konu karıştığı için kimsenin yazmadığını düşünüyorum, yoksa benim gibi durumda olan mutlaka vardır.
senin mantığınla gidersek buu forumdaki bütün sağlık konularını kapatmak gerekir.
evet var her yerde benim gibiler
madem aklın var doktora git burda yazma yani
ben şahsen burda sağlıkla ilgili konu açmadım
ve evet bence de kapatsınlar sağlık konularını çünkü teşhis koyup saçma sapan ilaç önerenler bile oluyo
kızlar sanırım ölüyorum ya da kafayı yiyorum
özel bölgeme perşembe günü ağda yaptırdım, 2. Kez yaptırıyorum.
1. De çok memnun kalmıştım.
Ay bu sefer bi kaşıntı bi kaşıntı kafayı yedirdi bana.
Afedersiniz popo kısmında kaşıntı daha fena.
Dayanamadım kaşıdım biraz.
Sonra tuvalette büyük tuvaletimi yaparken kan geldi önce birkaç damla, sonra hiç bişey yok.
Sanki kan benden gelmedi.
Ondan sonra iyice delirdim zaten. Biraz araştırdım hemeroid diye yazıyor nette.
Ayy bana ne oldu kızlar yardım edin. Bebek pudrası sürdüm kaşıntısını alsın diye. Yok gene kaşınıyor.
ıhlamur bal karışımı içiin yazmışlar basur başlangıcı için şu anda onu yapıyorum
ne yapıyım, ne bu. Ağdadan mı oldu yoksa başka bişeymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?