• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel bölgeme ağdadan sonra :(

abcde_123

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.018
1.460
333
kızlar sanırım ölüyorum ya da kafayı yiyorum :(
özel bölgeme perşembe günü ağda yaptırdım, 2. kez yaptırıyorum.
1. de çok memnun kalmıştım.
ay bu sefer bi kaşıntı bi kaşıntı kafayı yedirdi bana.
afedersiniz popo kısmında kaşıntı daha fena.
dayanamadım kaşıdım biraz.
sonra tuvalette büyük tuvaletimi yaparken kan geldi önce birkaç damla, sonra hiç bişey yok.
sanki kan benden gelmedi.
ondan sonra iyice delirdim zaten. biraz araştırdım hemeroid diye yazıyor nette.
ayy bana ne oldu kızlar yardım edin. bebek pudrası sürdüm kaşıntısını alsın diye. yok gene kaşınıyor.
ıhlamur bal karışımı içiin yazmışlar basur başlangıcı için şu anda onu yapıyorum

ne yapıyım, ne bu. ağdadan mı oldu yoksa başka bişeymi:43:

nolur bu konu kaybolmasın kızlar, inanın ölsem daha iyi. ne fena bi kaşıntıdır bu. lütfen fikri olan paylaşsın.
bu yüzden herkese yalvarabilirm fenayım hakkaten

canım her agadada aynı olucak diye birşey yok bu sefer tenin daha hassastır ondan kaşıntı oluyordur çok kaşıma bepanthen sür devamlı yada trosd diye bi krem var çok iyi gelir

canım her agadada aynı olucak diye birşey yok bu sefer tenin daha hassastır ondan kaşıntı oluyordur çok kaşıma bepanthen sür devamlı yada trosd diye bi krem var çok iyi gelir

canım haklısın ama dayanılmaz bişey bu. hemeroid falan değildir dimi, peki o kan neyin nesi ya :( bir iki damla ama tedirgin oldum

cnm ben senelerdır agda yaptırıyorum.Bu aykı agdamdan sonra bır kasıntı bırkasıntı yolucam neredeyse bıkını bolgemı okadar korktum kı.Arastırdım ınternetten bu ay agda yaptıran 100 kadından 90 ında ole olmus nedenıde bılınmıo kasıntım yenı yenı gecıo .Tuvelet olayına gelınce bıkı bolhendekı kasıntıyla kanamanın bı ılgısı yok orası belkı hemoraıd falan olabılır takıplemen lazım kendı kendını kontrol et

cnm ben senelerdır agda yaptırıyorum.Bu aykı agdamdan sonra bır kasıntı bırkasıntı yolucam neredeyse bıkını bolgemı okadar korktum kı.Arastırdım ınternetten bu ay agda yaptıran 100 kadından 90 ında ole olmus nedenıde bılınmıo kasıntım yenı yenı gecıo .Tuvelet olayına gelınce bıkı bolhendekı kasıntıyla kanamanın bı ılgısı yok orası belkı hemoraıd falan olabılır takıplemen lazım kendı kendını kontrol et

cok ilginc ya niye boyle birsey olduki acaba :26:

canım cırt cırt yoluyorlar kanar tabi yaa:) Korkma bişi yoktur hemaroıd ole hemen olck bişi değil yani onun oldugunu sanmıyorum

cok ilginc ya niye boyle birsey olduki acaba :26:

valla bılmıyorum kı nıe ole oluo hatta agda yaptırmadan oncede netten bı yazı okumustum dıo du kı bu ay ıcınde dolunay ınsan uzerınde ters etkıler yaratıcak falan hadı len dedım bende.Orada orneklerde vermıstı ama sonra anladım kı demekkı demk ıstedıklerı sey bu gıbı seylerdı... :S sacma gelıo dımı ınsanlara :Svalla abanda sacma gelıo:):32:

doktora git bi zahmet
kendini doktor sanma
netten bakarak teşhis koyamazsın

her yerde var senin gibiler dimi.
herhalde doktora gideceğim, ama önce buna benzer bişeyler yaşayan var mı diye sormak istedim.
senin kadar aklım olduğundan eminim.!
ayrıca konu karıştığı için kimsenin yazmadığını düşünüyorum, yoksa benim gibi durumda olan mutlaka vardır.

senin mantığınla gidersek buu forumdaki bütün sağlık konularını kapatmak gerekir.

valla bılmıyorum kı nıe ole oluo hatta agda yaptırmadan oncede netten bı yazı okumustum dıo du kı bu ay ıcınde dolunay ınsan uzerınde ters etkıler yaratıcak falan hadı len dedım bende.Orada orneklerde vermıstı ama sonra anladım kı demekkı demk ıstedıklerı sey bu gıbı seylerdı... :S sacma gelıo dımı ınsanlara :Svalla abanda sacma gelıo:):32:

bende gidicektim korktum simdi ya :53:

canım enfeksyon olsa her yerinde kaşıntı olur hemoroid gibi geldi bana onun bir kremi var hemen kesiyor kaşıntıyı..sağlık ocağında yazdırabilirsin..

dolunay olayı bende var canım, inanıyorum ben ona, ama hiçte bakmadım yaptırmadan önce.
of çıldırıcam, zaten kendimi kontrol ediyorum sürekli bakalım ne olacak. hakkımızda hayırlısı

her yerde var senin gibiler dimi.
herhalde doktora gideceğim, ama önce buna benzer bişeyler yaşayan var mı diye sormak istedim.
senin kadar aklım olduğundan eminim.!
ayrıca konu karıştığı için kimsenin yazmadığını düşünüyorum, yoksa benim gibi durumda olan mutlaka vardır.

senin mantığınla gidersek buu forumdaki bütün sağlık konularını kapatmak gerekir.

evet var her yerde benim gibiler
madem aklın var doktora git burda yazma yani
ben şahsen burda sağlıkla ilgili konu açmadım
ve evet bence de kapatsınlar sağlık konularını çünkü teşhis koyup saçma sapan ilaç önerenler bile oluyo

Konu sahibi arkadaşım..Juno arkadaşımız doktor..Belki bilmiyordun....

evet var her yerde benim gibiler
madem aklın var doktora git burda yazma yani
ben şahsen burda sağlıkla ilgili konu açmadım
ve evet bence de kapatsınlar sağlık konularını çünkü teşhis koyup saçma sapan ilaç önerenler bile oluyo

Junocum 10 dakika beklemek zor geldi :) Bir ara gözüme çarptı ama tebrik edip etmediğime emin değilim.Etmediysem tebrik ederim :nazar:.İlk tercihini kazandığını okumuştum yanılmıyorsam..Dermatoloji yi mi kazandın ? Yoksa başka bir bölümü mü ? Aklımdan kadın doğum geçti nedense...;-) Hayırlı uğurlu olsun canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sanırım ölüyorum ya da kafayı yiyorum :(
özel bölgeme perşembe günü ağda yaptırdım, 2. Kez yaptırıyorum.
1. De çok memnun kalmıştım.
Ay bu sefer bi kaşıntı bi kaşıntı kafayı yedirdi bana.
Afedersiniz popo kısmında kaşıntı daha fena.
Dayanamadım kaşıdım biraz.
Sonra tuvalette büyük tuvaletimi yaparken kan geldi önce birkaç damla, sonra hiç bişey yok.
Sanki kan benden gelmedi.
Ondan sonra iyice delirdim zaten. Biraz araştırdım hemeroid diye yazıyor nette.
Ayy bana ne oldu kızlar yardım edin. Bebek pudrası sürdüm kaşıntısını alsın diye. Yok gene kaşınıyor.
ıhlamur bal karışımı içiin yazmışlar basur başlangıcı için şu anda onu yapıyorum

ne yapıyım, ne bu. Ağdadan mı oldu yoksa başka bişeymi:43:

kesinlikle kantaron yagı al yada bul bi yerden hemen sür kasıntı ve kanama sona erer damar büzücü etkisi varrr senii çok yakından anlayan biri olarak yazıyorummm anladınnnnn dimii:9::9::9::9::9::9:

bence tüm genital ağdada popo kısmındaki tüyleri alırken hızlı çektiği için ağdayı yırtılma olmuştur canım ondan kanamış ve kaşınmıştır yani
cart curt yoluyorlar çabuk bitsin diye böyle oluyor tabii:47:

arko gibi bir krem sür istersen

ağdayla hemoroidin bir alakası yoktur bence canım. içte olan bir problem o. sürekli kaşıdığından dolayı kan gelmiştir.

kızlar doktora gideceğimi zaten belirtmiştim, gittim. öncelikle kadın doğum a gittim. her türlü olabilecek sıkıntıyı düşünerek bir ultrason olur belki diye, tam da düşündüğüm gibi ultrasondan baktı doktor. epilasyondan sonra oldu böyle dedim, tamam bilyiorum ben onun ilacını dedi direkt, demekki daha önce de karşılaşılan bir durummuş bu.
daha sonra kandan bahsettim bak o hemoroid olabilir dedi. 2 krem 2 de hap verdi. kremlerden biri hemoroid için. önlem bağbında.
sürekli kendimi kontrol ediyorum olacak mıdiye. hem de tedavimi oluyorum bu arada.
kaşıntım azaldı. belki de ağdadandır bilemiyorum ama çok korktuğum kesin. hemoroidde olduğu gibi baharat acı olayı yok bisüre. dikkat edicem
son haberleri vereyim dedim.
yardımcı olmaya çalışanlara, en azndan beni anlayanlara teşekkür ederimm:54:

Back